Η συγκινητική ιστορία που ακολουθεί έρχεται από την Washington, όπου ένας μικρός θαυμαστής του Adam Levine με σύνδρομο down έπαθε κρίση πανικού όταν τον συνάντησε. Και τότε ο Adam Levine έκανε κάτι υπέροχο για να του συμπαρασταθεί. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Christopher Warner, είναι ένας 10χρονος που πάσχει από Σύνδρομο Down και έχει μεγάλη αγάπη για τους Maroon 5.

maroon1-ipopgr

Ωστόσο δεν τους είχε δει ποτέ ζωντανά.

enhanced-27595-1425465317-1

Έτσι, οι δάσκαλοί του έφτιαξαν ένα βίντεο και το έστειλαν στον τηλεοπτικό σταθμό FOX και σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Whasington HOT 99,5. Ένα βίντεο που φαινόταν όλη η αγάπη του Christopher για τους Maroon 5 και τον frontman τους, Adam Levine.

maroon2-ipopgr

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ανταποκρίθηκε και πήρε τον Christopher σε μία συναυλία των Maroon 5, προκειμένου να πραγματοποιήσει την επιθυμία του.

maroon3-ipopgr

Μάλιστα, ο πιτσιρικάς όχι μόνο θα είχε την ευκαιρία να δει την αγαπημένη του μπάντα, αλλά να τους γνωρίσει και από κοντά backstage.

maroon4-ipopgr

Στη φωτογραφία είναι ο “Intern John” ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού που δίνει συμβουλές στον μικρό, λίγο πριν γνωρίσει τους Maroon 5.

maroon5-ipopgr

Δυστυχώς όμως ο μικρός Christopher δεν άντεξε την συγκίνηση μόλις γνώρισε τον Adam Levine και έπαθε κρίση πανικού. Και τότε συνέβη κάτι πολύ συγκινητικό : Ο Adam Levine και οι υπόλοιποι της μπάντας ξάπλωσαν δίπλα του στο πάτωμα για συμπαράσταση, όσο ο μικρός θαυμαστής τους προσπαθούσε να συνέλθει.

maroon6-ipopgr

Τα μέλη των Maroon 5 περίμεναν μέχρι να πάρει τα πάνω του ο μικρός Christopher και στην συνέχεια έβγαλαν την παρακάτω αναμνηστική φωτογραφία, μία πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική φωτογραφία ανάμεσα σε έναν φαν και σε μία μπάντα.

maroon7-ipopgr

Και εδώ βρίσκεται το βίντεο που έφτιαξαν οι δάσκαλοί του και έστειλαν στο FOX και στο HOT 99,5.

https://www.youtube.com/watch?v=ibl0WFiVhbs