Ένα σοκαριστικό βίντεο ανέβηκε πριν από λίγο στο διαδίκτυο δείχνοντας, στην κυριολεξία, την μάχη που έδινε το Blue Star Paros μέχρι να μεταβεί από την Μύκονο στην Πάρο. Οι επιβάτες έτρεχαν πανικόβλητοι στους διαδρόμους του πλοίου για λίγη ώρα, όταν έβλεπαν τα κύματα να «σκάνε» στα παράθυρα του πλοίου!

Όχι δεν πρόκειται για τσουνάμι που χτύπησε την Ινδονησία, αλλά για τα κύματα του Αιγαίου και τους δυνατούς ανέμους, που άγγιξαν ακόμη και τα 9 μποφόρ το μεσημέρι της Πέμπτης, κάνοντας το ταξίδι του επιβατικού πλοίου, να μοιάζει με μαρτύριο.

Παρόλα αυτά, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς οι κάτοικοι των Κυκλάδων αναφέρουν ότι οι φουρτουνιασμένες θάλασσες είναι πολύ συχνό φαινόμενο στην περιοχή κατά τη χειμερινή περίοδο, με τα Blue Star πλοία να έχουν πέσει ξανά «θύματα» των γιγαντιαίων κυμάτων στο παρελθόν.

Το βίντεο πάντως που ανέβηκε πριν από λίγο στο Cyclades24 σίγουρα περιέχει πρωτόγνωρες σκηνές, οι οποίες σου κόβουν την ανάσα. 

https://www.youtube.com/watch?v=yka8qBC-2ms&ab_channel=%CE%9C%CE%91%CE%98%CE%99%CE%9F%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%91%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3