Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δική του υπόθεση. Αλλά δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε αυτά τα εντελώς WTF Sex Toys που κυκλοφορούν στο εμπόριο και έχουν και πωλήσεις.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια…

Το Vajankle

Είσαι straight και ποδολάγνος. Το όνειρο της ζωής σου ήταν να καταφέρεις να εξαλείψεις ολόκληρη την κοπέλα και να κρατήσεις μόνο το πέλμα της και την επίμαχη περιοχή. Σκέφτηκες όμως πως αυτό θα είχε μεγάλο κίνδυνο να σε στείλει πίσω από τα κάγκελα οπότε το ακύρωσες σαν ιδέα. Δεν απογοητεύεσαι όμως, γιατί υπάρχει αυτό το WTF Sex Toy το οποίο σου κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Ένα πόδι, το οποίο κόβεται πάνω από τον αστράγαλο και αντί για απλό τελείωμα έχει ένα αιδοίο. Στα plus του έχει φτιαχτεί από σιλικόνη για να έχει αληθινή αίσθηση ποδιού και έχει και γαλλικό πεντικιούρ.  Χμμμ

Ασημένιο  Butt Plug

Όταν τα σεξουαλικά εξαρτήματα αγγίζουν την πολυτέλεια, το αποτέλεσμα είναι το ασημένιο butt plug που έχει σχεδιαστεί από τον Betony Vernon και κοστίζει μόλις $3,475. Γιατί είναι τόσο ακριβό; Έλα παρατήρησε το λίγο καλύτερα! Είναι εμπνευσμέν από τους μονόκερους και έχει αληθινό τρίχωμα αλόγου!

Ο κωνικός δονητής

Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να αναρωτηθούμε «γιατί;». Θα συγκρατηθούμε. Απλά θα σχολιάσουμε ότι είναι σε cute ροζ χρώμα και πως τα κουμπάκια μέσα στο μικρό ανάγλυφο τρίγωνο δίνουν την αίσθηση ότι είναι πρόσωπο με ματάκια και το κάνουν εντελώς creepy.

Το Χέρι

Θυμάσαι την οικογένεια Adams που είχε το Χέρι; Μάλλον δεν είχαν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους. Το όλα σ ένα WTF Sex Toy είναι μπροστά σου. Μην αναρωτιέσαι πως λειτουργεί, δεν θα το βρεις. Bonus points: Βγαίνει και σε πράσινο για να έχεις την εντύπωση πως έρχεσαι σε επαφή με τον Hulk.

Lelo’s Inez Gold

Μοιάζει μ έναν απλό δονητή δεν είναι όμως. Τι είναι το WTF που έχει αυτό το Sex Toy; Είναι χρυσός 24 καρατίων και κοστίζει $15,000. Και μόλις πέρασαν τα ερωτικά εξαρτήματα σ ένα καινούριο WTF επίπεδο!

Η μπάλα

Αυτό είναι το Sex Toy καμουφλαζ. Έχει ο καλός σου στο γραφείο του μία μπάλα. Αν την ανοίξεις όμως κρύβει έναν άλλο κόσμο, κρύβει ένα ανατριχιαστικό σεξουαλικό βοηθημα που αναπαριστά το γυναικείο αιδοίο. Ουσιαστικά όταν θα τελειώνει θα φωνάζει «γκοοοοοοοοοοοοολ!», μάλλον.

Η μπάλα γυμναστικής

Ένα αθώο αναμνηστικό των παιδικών μας χρόνων, ή ένα όργανο από το γυμναστήριο σου, με μικρές προσθήκες γίνεται το αγαπημένο σου διακριτικό (#not) WTF Sex Toy. Δεν θα στο περιγράψω… απλά θα υπογραμμίσω την αναγκαιότητα του να βρεις δικαιολογία στην μικρή σου ανιψιά που θα σου ζητήσει να το χρησιμοποιήσει.