Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να είναι στιλάτη, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα ρούχα και fashion trends που δεν ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και σε κάθε ύψος.

Εάν είσαι απ’ τις γυναίκες που είναι μετρίου αναστήματος και επιδιώκουν με τις στιλιστικές επιλογές τους να φαίνονται λίγο ψηλότερες, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα.

Με τα παρακάτω tricks θα φαίνεσαι μερικούς πόντους παραπάνω!

Σωστά ρούχα και αξεσουάρ

stylish tricks

Τα παπούτσια παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο πόσο ψηλή θα φαίνεσαι. Τα παπούτσια σε φυσικά, γήινα χρώματα όπως είναι το καφέ, κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά, ενώ τα μαύρα παπούτσια με πολλά λουριά κάνουν το πόδι σου να φαίνεται πιο μικρό.

Ακόμα απόφυγε κολιέ που δείχνουν το λαιμό σου πιο κοντό απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Τζιν και τσάντα ανάλογα με το ύψος σου

stylish tricks1Ψηλόμεσο τζιν με την μπλούζα από μέσα για να κερδίσεις ύψος, ενώ ιδανική επιλογή είναι να γυρίσεις και τα μπατζάκια του.

Επίσης προσοχή στην τσάντα. Εάν είσαι μικροσκοπική, θα χαθείς κρατώντας μια μεγάλη τσάντα. Επίλεξε μικρές και διακριτικές τσάντες.

Προσοχή στα φορέματα

stylish tricks

Τα χαλαρά φορέματα που πέφτουν και ταιριάζουν σχεδόν με όλα μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι πιο κοντή. Φρόντισε να τα συνδυάσεις με μια ζώνη, η οποία θα αναδεικνύει τη σιλουέτα του και θα σου προσθέτει ύψος.

Photos: bright side