Εάν έχεις κάνει ποτέ γιόγκα, τότε καταλαβαίνεις ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μπορέσεις να κάνεις όλες τις στάσεις και κυρίως εκείνες που περιέχουν και κάποια ακροβατικά. Αυτό το μωρό ωστόσο, χάρη στους γονείς του έχει καταφέρει να γίνει μέλος των πιο εντυπωσιακών στάσεων γιόγκα που έχεις δει.

Πολλές στάσεις της πρακτικής γιόγκα αντικατοπτρίζουν τη παιδικότητα και την αθωότητα. Από το Happy Baby μέχρι τη στάση του παιδιού, υπάρχουν πολλές στάσεις που σε κάνουν να σκέφτεσαι και μερικές φορές να αισθάνεσαι σαν ένα αξιολάτρευτο μωρό.

Έτσι το διεθνούς φήμης ζευγάρι της γιόγκα, Honza και Claudine Lafond, φέρνουν σε επαφή τις παιδικές έννοιες της γιόγκα με τη δημιουργία ενός λογαριασμού Instagram για την κόρη τους Sofie Phoenix, η οποία είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και να γίνει ένα αστέρι γιόγκα μια μέρα.

Η Honza και η Claudine είναι εκπαιδευτές γιόγκα που είναι ιδιαίτερα καταρτισμένοι στην acroyoga και το είδος των στάσεων που κάνουν μαζί σαν ζευγάρι θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ωστόσο από τη γέννηση της κόρης τους Sofie Phoenix, προσπαθούν να την ενσωματώνουν στη ρουτίνα της γιόγκα.

Οι παρακάτω εικόνες αν δεν σε πείσουν να αρχίσεις γιόγκα, σίγουρα θα σε αφήσουν έκπληκτο από την ικανότητα αυτών των δύο ανθρώπων.

https://www.instagram.com/p/BXp5W7UhHks/

https://www.instagram.com/p/BXvT7dEBdZp/

https://www.instagram.com/p/BXFd_1DhXbC/

https://www.instagram.com/p/BWSeOT4Br4i/

https://www.instagram.com/p/BWKbDkHhvGW/

https://www.instagram.com/p/BVa7qbUB39r/

https://www.instagram.com/p/BVF50MXhOGr/

https://www.instagram.com/p/BXGk_A_h2I8/

Photo: Instagram