Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο trairer της πολυαναμενόμενης ταινίας επιστημονική φαντασίας “Star Wars Episode VII: The Force Awakens”, προκαλώντας ρίγη ταραχής στους απανταχού fan του είδους.

Το 12ο επεισόδιο της δημοφιλέστερης σειράς ταινιών όλων των εποχών, σηματοδοτεί την προπώληση των εισιτηρίων της πρεμιέρας του.

star-wars-the-force-awakens

Το δίλεπτο video που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, αποτελεί το 3ο trailer της ταινίας, το επεισόδιο της οποίας αποτελεί συνέχεια της ταινίας “Star Wars Episode VI: Return of the Jedi” που προβλήθηκε το 1982 για πρώτη φορά.

Ακριβώς όπως μας έχουν συνηθίσει οι δημιουργοί των Star Wars, τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται στο trailer δεν είναι ούτε πολλά, ούτε σαφή…Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους αγαπημένους μας διαγαλαξιακούς ήρωες ξανά επί της οθόνης σε σκηνές με πολύ κυνηγητό, μάχες και πολλές εκρήξεις.

Στο πολυαναμενόμενο καινούριο επεισόδιο των Star Wars θα πρωταγωνιστεί και πάλι ο Harrison Ford, μαζί με τους Carrie Fisher και Mark Hamill, με τις νέες προσθήκες των Oscar Isaac, John Boyega και Daisy Ridley.

 

Χαρακτηριστικό δείγμα της Star Wars φρενίτιδας είναι και το tweet του σκηνοθέτη της ταινίας JJ Abrams, λίγο πριν τη δημοσίευση του νέου trailer…

 

Η πρεμιέρα της επικών διαστάσεων ταινίας είναι προγραμματισμένη για τις 18 Δεκεμβρίου, οπότε και θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ, ενώ στις ελληνικές αίθουσες θα φτάσει τα Χριστούγεννα. Μέχρι τότε υπομονή και… May the force be with you!