Τρομερά συγκινημένη η Ελληνίδα τραγουδίστρια, Demy, ύστερα από την πρόκριση της στον τελικό της Eurovision και την απίστευτη εμφάνιση της, τηλεφώνησε στην μητέρα της η οποία επειδή όπως αναφέρει η Demy ήταν πιο σίγουρη από όλους, είχε αποκοιμηθεί.

H Demy, η οποία ήταν απίστευτα χαρούμενη με το αποτέλεσμα του ημιτελικού που πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο και αφού η υποψηφιότητα της ακούστηκε στις πρώτες προκρίσεις για τον τελικό, δήλωσε ότι:

Ό,τι και να έχεις σκεφτεί δεν συγκρίνεται με το να ακούς τη χώρα σου να ανακοινώνεται ότι περνάει στον τελικό

Η ίδια ανέφερε πως δεν θα το άντεχε αν ανακοίνωναν την πρόκριση της στο τέλος.

«Ξαναήρθαν όλα στη θέση τους όταν άκουσα ότι περνάμε στον τελικό. Ευτυχώς δεν ανακοινωθήκαμε τελευταίοι γιατί δεν θα το άντεχα», δήλωσε η Demy.

Επίσης τόνισε πόσο την βοήθησε η συμπαράσταση του κοινού το οποίο φώναζε το όνομα της, εξηγώντας πόσο υπέροχο ήταν όλο αυτό.

«Όλα για κάποιο λόγο γίνονται», είπε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα τραγουδίστρια αναφερόμενη στα προβλήματα που είχαν προκύψει στην πρόβα τζενεράλε.

Η ίδια όσον αφορά τον τελικό δήλωσε την επιθυμία της να πάνε όλα καλά καθώς έχει κάνει πολλή δουλειά:

Θέλουμε να τα πάμε καλά επειδή έχουμε κάνει τόση δουλειά. Το πρώτο μέλημα μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Θα αγχωθούμε και πάλι αλλά θα είμαστε ήρεμοι ότι δώσαμε ό,τι μπορούσαμε.

Τέλος μίλησε για την ομάδα της την οποία θεωρεί γούρι και δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όσα γούρια έφερα από την Αθήνα θα μείνουν στη βαλίτσα».