Τα λατρεμένα μας σκυλάκια εκτός από πιστοί σύντροφοι και προστάτες του σπιτιού, έχουν αποδείξει αμέτρητες φορές πως είναι η ιδανική παρέα για τα παιδιά! Δε διστάζουν, λοιπόν, κάθε φορά που μπορούν, να μας αποκαλύπτουν πως παιδιά και σκυλιά , συνεννοούνται, με ένα μυστικό, δικό τους τρόπο. Τα σκυλιά, προστατεύουν και αγαπούν τα παιδιά, κάνουν ακόμα και τις babysitter γι αυτά και δεν διστάζουν να τα ακολουθήσουν, ακόμα και στις ζημιές!

Δες το απολαυστικότατο video με τα σκυλιά να κάνουν συμμαχία με μικρά παιδιά και να παίζουν λες και είναι και τα δύο παιδιά ή σκυλιά χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα! Τα παιδιά πειράζουν τα σκυλιά και τα σκυλιά κάνουν το ίδιο στα παιδιά χαρίζοντας μας μερικά λεπτά με χαμόγελα! (Γιατί και ο πιο δύσκολος άνθρωπος να είσαι βλέποντας αυτές τς σκηνές θα χαμογελάσεις!)

Σημείωση!

Πριν προλάβεις να πεις πως το παιδί δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το κατοικίδιο γιατί είναι επικίνδυνο κτλ να σου πούμε πως όλα αυτά στα έχουμε ακυρώσει με την υπογραφή ειδικού! Για ρίξε μια ματιά εδώ!