Μπορεί να σου δώσαμε ήδη μερικές ιδέες πριν από καιρό για το τι να φορέσεις στο γραφείο το Καλοκαίρι, επειδή, όμως, οι ζέστες έσφιξαν και οι επιλογές σου έχουν αρχίσει να εξαντλούνται, σου ετοιμάσαμε part 2!

Βρισκόμαστε στα μέσα του Καλοκαιριού κι εσύ έχεις ήδη αρχίσει να σιχτιρίζεις με τις στιλιστικές επιλογές που έχεις για το γραφείο! Όμως, δεν υπάρχει λόγος ν’ απογοητεύεσαι! Σου έχουμε ιδέες για δροσερές καλοκαιρινές εμφανίσεις στη δουλειά μέχρι να πας διακοπές!

Δείξε τόσο, όσο!

καλοκαιρινά ρούχα στη δουλειά

Μπορεί να μην σου έχει περάσει απ’ το μυαλό ν’ αφήσεις έξω τον ώμο σου στη δουλειά, όταν, όμως, ο άλλος ώμος καλύπτεται από μακρύ μανίκι, πού είναι το πρόβλημα; Αυτή η μπλούζα σε συνδυασμό μ’ ένα σορτσάκι λίγο πάνω απ’ το γόνατο είναι ό,τι πρέπει!

Ένα χαλαρό φόρεμα

Ένα χαλαρό κι ανάλαφρο φόρεμα θα σε βολέψει όλη τη μέρα! Επίλεξε ένα ύφασμα που δεν είναι “βαρύ” και πίστεψέ μας θα νιώθεις σαν να μην φοράς τίποτα! Το χακί είναι μια safe απόχρωση που σου προτείνουμε, καθώς μπορείς να το φοράς απ’ το πρωί μέχρι αργά το βράδυ!

Φούστα με αέρινο μπλουζάκι

Η ζέστη του Ιουλίου δεν θα σ’ αγγίξει, φορώντας μια αέρινη φούστα κι ένα χαλαρό μπλουζάκι που θα δέσεις στη μέση για ν’ αποκτήσει περισσότερο στιλ! Τα μεγάλα μανίκια μάλιστα είναι ένα έξτρα θετικό, καθώς αποσπούν την προσοχή απ’ την κοιλιά σου, η οποία μπορεί να διακρίνεται ελαφρά!

Photo: Getty / Timur Emek