Το πολύ μακρύ παλτό επέστρεψε και υπόσχεται να σε ζεστάνει ειδικά τα κρύα βράδια του χειμώνα. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι που μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες και να υποστηριχθεί από τις περισσότερες.

Επειδή είναι αρκετά μακρύ δίνει ύψος σε όσες το έχουν ανάγκη και κρύβει ατέλειες του κορμιού σου που θα ευχόσουν να μην είχες. Δεν έχει ηλιακό αποκλεισμό αφού μπορεί να φορεθεί από νέες μέχρι και αρκετά μεγάλες κυρίες.

Τρόποι να συνδυάσεις το μακρύ παλτό σου από το πρωί μέχρι το βράδυ!

  1. Με μακριές φούστες και μποτάκια: Αν έχεις ένα πιο μποέμ στυλ ο ιδανικός τρόπος να συνδυάσεις το μακρύ παλτό σου είναι βάζοντας από μέσα μια μακριά φούστα και τα αγαπημένα σου φλατ μποτάκια. Για έξτρα στυλ πρόσθεσε ένα χοντρό κασκόλ το οποίο μπορείς να τυλίξεις γύρω γύρω από το λαιμό σου ή να το αφήσεις να πέφτει ελεύθερο στο μπροστινό μέρος του κορμιού σου.
  2. Με ανδρόγυνο look: Μια εύκολη λύση είναι να βάλεις το μακρύ παλτό σου πάνω από ένα ίσιο παντελόνι και ένα πουκάμισο. Αν είσαι αδύνατη φόρα ένα στρωτό παπούτσι αν πάλι έχεις λίγα περιττά κιλά θα ήταν πιο σωστό να δώσεις λίγο ύψος βάζοντας μία γόβα ή ακόμα και ένα ψηλό μποτάκι.
  3. Για πιο βραδινές εμφανίσεις μπορείς να βάλεις το μακρύ παλτό σου με ένα κοντό στενό φόρεμα και οπακ καλσόν είτε μαύρο είτε ακόμα και σε κάποιο έντονο χρώμα αν θες να τραβήξεις το βλέμμα στα πόδια σου.
  4. Το μακρύ παλτό συνδυάζεται με πολύ μεγάλες τσάντες καλύτερα απ’ότι με μικρές. Για πιο casual εμφανίσεις μπορείς να το βάλεις και μία τσάντα πλάτης κατά προτίμηση δερμάτινη ή δερματίνη και όχι υφασμάτινη.

Victoria Beckham:

Kim Kardashian:

Jessica Alba:

Kate Moss:

Sarah Jessica Parker:

Sandra Bullock:

photos: lamodellamafia.com, zimbio.com, dailymail, posh24.com, dailymail.co.uk, zimbio.com