Μπορεί να έχεις αποκλείσει το δερμάτινο παντελόνι από τη λίστα με τα ρούχα που μπορείς να φορέσεις  αλλά το συνδυάσεις με άνετα ρούχα μπορείς να καταλήξεις να το λατρεύεις. Για ρίξε μια ματιά σε τρεις τρόπους με τους οποίους μπορείς να συνδυάσεις το δερμάτινο παντελόνι σου.

Δώσε στο δερμάτινο παντελόνι ένα πιο σπορ στυλ συνδυάζοντάς το με τα sneakers σου, ένα μακρύ πουλόβερ και ένα καπέλο του Baseball. Αυτό το look θα σε κάνει να νιώσεις σούπερ άνετα και τελικά μπορεί να το υιοθετήσεις.

Μπορείς να κάνεις μια πιο casual προσέγγιση στο δερμάτινο παντελόνι συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι μποτάκια και ένα αμάνικο ζιβάγγο πουλόβερ. Καθώς το δερμάτινο παντελόνι κάνει από μόνο του τη διαφορά, συνδύασέ το με κομμάτια που θα ισορροπήσουν το look σου για μια χαλαρή περίσταση.

Το δερμάτινο παντελόνι για μια πιο chic εμφάνιση απαιτεί μόνο ένα ζευγάρι όμορφα τακούνια. Πρόσθεσε ένα χαλαρό ρούχο από πάνω και μια φαρδιά ζακέτα ή τζάκετ. Γενικά πειραματίσου με κομμάτια που είναι διαφορετικής υφής για να καταλήξεις στο look σου.

Για να πάρεις κι άλλες ιδέες ρίξε μια ματιά σε διάσημες που έχουν φορέσει δερμάτινο παντελόνι.

Kirsten Stwart

Ashley Olsen

 

Kim Kardashian

 

Victoria Beckham

 

 

Photos: newsgab.com, Getty