Το καλοκαίρι έρχεται σιγά σιγά και μαζί με αυτό θα έρθουν και οι πρώτες βόλτες με το ποδήλατό σου, εκτός κι αν είσαι από εκείνες που το χρησιμοποιούν παντός καιρού. Κι αν φαντάζεσαι τον εαυτό σου πάνω στο ποδήλατο με φόρεμα, πλατφόρμα και ένα καλάθι γεμάτο λουλούδια μπροστά, να σε ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η εικόνα σου δεν θα είναι κάπως έτσι. Όχι επειδή δεν μπορείς να το υποστηρίξεις, αλλά επειδή για τις βόλτες σου με το ποδήλατό σου θα χρειαστείς κάτι πιο άνετο και πρακτικό.

Αγόρασε ποδήλατο με στιλ

Προφανώς θα θέλεις να δώσεις βάση στην απόδοση, αλλά με τόσες επιλογές που υπάρχουν, σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις κάτι που να συνδυάζει απόδοση και στιλ. Μπορείς να ψάξεις για κάποιο ποδήλατο ρετρό, σπορ, μινιμαλιστικό ή μοντέρνο.

Πάντα να επιλέγεις σακίδιο

Αν είναι μια στιγμή που τα ακουστικά είναι απολύτως απαραίτητα, είναι όταν οδηγείς το ποδήλατό σου. Φρόντισε να έχεις ένα σακίδιο και ακουστικά που να το μήκος να φτάνει από το σακίδιο στα αυτιά σου. Στο σακίδιό σου μπορείς να βολέψεις και όλα τα απαραίτητα, καθώς μια άλλη τσάντα σίγουρα δεν θα σε βολέψει.

Φόρεσε φόρεμα

Τα πιο κοντά φορέματα σε βοηθούν στις κινήσεις αλλά φρόντισε να επενδύσεις κάποια χρήματα στο να αγοράσεις κι ένα σορτσάκι μαύρο, που να μπορείς να το φοράς μέσα από κάθε φόρεμα για να αποφύγεις τις δυσάρεστες αποκαλύψεις. Έτσι θα δείχνεις στιλάτη πάνω στο ποδήλατό σου, ενώ παράλληλα θα είσαι και ασφαλής από όλες τις απόψεις.

Βάλε κράνος

Είπαμε το στιλ, είναι στιλ αλλά δεν θα κινδυνεύσεις κιόλας. Το κράνος είναι απαραίτητο, ειδικά αν χρησιμοποιείς το ποδήλατό σου για μεγάλες αποστάσεις. Διάλεξε ένα κράνος ουδέτερο και κομψό, που να ταιριάζει με κάθε σου εμφάνιση.

Διάλεξε τα παπούτσια σου με σύνεση

Τα sneakers και τα oxfords είναι πάντα μια κατάλληλη επιλογή όταν πρόκειται να οδηγήσεις το ποδήλατό σου– εφόσον βεβαιωθείς ότι τα κορδόνια είναι καλά δεμένα!-. Τα σανδάλια επίσης είναι μια τέλεια εναλλακτική για το καλοκαίρι. Απλά φρόντισε και σε αυτή την περίπτωση τυχόν λουριά να είναι καλά δεμένα για να μην υπάρξουν ατυχήματα.

Photos: blog.eleanorsnyc.com, thebeautyinsiders.com, cyclelicio.us, popsugar.com