Το χάλκινο μαλλί είναι το σήμα κατατεθέν της! Της αρέσουν οι ιδιαίτερες εμφανίσεις και αγαπά τα κάθε είδους κοντά ρούχα (φούστες-σορτς-φορέματα). Είναι αδύνατη με καλλίγραμμα πόδια και συχνά αλλάζει look. Θα σε βοηθήσουμε άλλο λίγο! Είναι από τη Γεωργία και έχει μια κόρη που φέτος είναι και επισήμως φοιτήτρια. Ναι… Είναι η Τάμτα!

Η γνωστή τραγουδίστρια που προσέχει πάντα την εμφάνισή της, ντύνεται με το δικό της τρόπο και κάθε φορά μας εκπλήσσει. Όλοι όσοι την ξέρουν τονίζουν πως είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος που αγαπά πολύ τη δουλειά και θέλει στην προσωπική της ζωή να κρατάει πάντα χαμηλό προφίλ.

Τα τελευταία χρόνια την έχουμε απολαύσει σε πολλά μεγάλα βραδινά μουσικά σχήματα να μας διασκεδάζει και να μας χαρίζει απόλαυση με τη μαγική φωνή της.

Βρήκαμε για εσένα αρκετές φωτογραφίες της που μας δηλώνουν για ακόμα μία φορά πως ναι έχει το δικό της στιλ και ξέρει να το χειρίζεται με το σωστό τρόπο. Δες τες όλες και περιμένουμε να μας πεις ποια σου άρεσε περισσότερο:

Δε θα μπορούσαμε φυσικά να μη σου δείξουμε την κόρη της Τάμτα που, όπως θα παρατηρήσεις είναι εξίσου όμορφη με τη μητέρα της: