Το δέσιμο μεταξύ δύο αδελφών είναι αναμφισβήτητα πολύ δυνατό.  Το video αυτό είναι ακόμη μια απόδειξη. Μια μητέρα τριών παιδιών ανέβασε ένα video, στο οποίο το ένα αδερφάκι φροντίζει το άλλο και εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να κλαίμε.

Το ένα απ’ τα παιδιά της Katie Whiddon γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια. Όταν ο μικρός του αδερφός κλαίει, κάνει τα πάντα για να τον ηρεμήσει και να σταματήσει το κλάμα.

Η μητέρα του αναφέρει «ξέρω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κοιτούν τον Camden και σκέφτονται “το κακόμοιρο παιδί”. Αλλά όταν νιώσει άνετα και αρχίσει να κάνει πράγματα μόνος του, όλοι συγκεντρώνονται γύρω του για να τον δουν».

Μπορεί να μην έχει πόδια για να σηκωθεί και να τρέξει, αλλά μπορεί να κινηθεί πολύ γρήγορα. Μην υποτιμάται κάποιον μόνο από το “περιτύλιγμα” στο οποίο γεννήθηκαν

Το video έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 200.000 φορές και έχει συγκεντρώσει πάνω από 64.000 likes.

Camden might not have hands, but he doesn't let that stop him from taking care of his siblings! 💙#igotitmom #limbdifferenceawareness #luckyfin•••* Jukin Media Verified *Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/968802For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Gepostet von Katie Whiddon Greene am Dienstag, 29. August 2017