Η τέχνη δεν έχει όρια. Αυτό αποδεικνύει ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης, Yann Marussieh, ο οποίος αποφάσισε να «κάνει μπάνιο» σε μια μπανιέρα γεμάτη σπασμένα γυαλιά.

Ο 40χρονος καλλιτέχνης ο οποίος έχει χαρακτηριστεί, ως ανατρεπτικός αλλά και πολλές φορές εκκεντρικός βρέθηκε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας για να παρουσιάσει το έργο του.

Τι έκανε;

Μπήκε ολόγυμνος σε μια άδεια μπανιέρα την οποία ο βοηθός γέμισε σε αρκετά κιλά σπασμένα γυαλιά.

Ο 40χρονος καλύφθηκε τελείως μέχρι που σε κάποια στιγμή από την μπανιέρα εξείχε μόνο το ένα του χέρι το οποίο και κρατούσε τεντωμένο ψηλά.

Στη συνέχεια, υπό τους ρυθμούς ενός τσέλο ο καλλιτέχνης ξεκίνησε την προσπάθεια του να βγει από την γεμάτη γυαλιά μπανιέρα χωρίς να τραυματιστεί.

Για να το καταφέρει, χωρίς να αποκτήσει ούτε μια γραντζουνία ο καλλιτέχνης χρειάστηκε 60 λεπτά.

Θέλοντας να δώσει μερικά στοιχεία σχετικά με την ιδιόμορφη του παράσταση ο ίδιος έγραψε μιλώντας για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο:

Ο Yann Marussieh βουτά το κοινό του σε μια οπτική και αισθητηριακή άπνοια έως ότου το σώμα απελευθερώνεται στην αντήχηση του σπασμένου γυαλιού
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Marussich «βουτάει» σε μια μπανιέρα με σπασμένα γυαλία. Η συγκεκριμένη παράσταση παρουσιάστηκε και πριν από 7 χρόνια.