Η πιο αναμενόμενη μουσική στιγμή κατά τη διάρκεια των MTV VMAs της Κυριακής δεν ήταν μια απ’ τις 17+ ζωντανές εμφανίσεις. Η μεγαλύτερη στιγμή ήταν όταν το video clip του καινούργιου τραγουδιού της Taylor Swift, “Look What You Made Me Do”, έκανε πρεμιέρα στη μεγάλη τελετή.

Το πολυαναμενόμενο goth video ξεκινά με τη Swift να σέρνεται από έναν τάφο. Μετά εμφανίζεται ως ζόμπι, κολυμπάει σε μια μπανιέρα γεμάτη με διαμάντια και σύντομα ενσαρκώνει διάφορα σκληρά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη μιας ομάδας γυναικείων ρομπότ και ενός ληστή τράπεζας. Ναι όλα αυτά σε ένα Video.

Η Taylor Swift ενσαρκώνει διάφορους “σκληρούς” ρόλους, οι οποίοι στο τέλος εμφανίζονται όλοι μαζί. Όποια προσπάθεια κι αν κάνουμε για να περιγράψουμε το video clip δεν θα το αποτυπώσει ποτέ με ακρίβεια. Γι’ αυτό καλύτερα απολαύστε το video!

Το τραγούδι έσπασε όλα τα ρεκόρ, ενώ απ’ την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε παίχτηκε πάνω από οκτώ εκατομμύρια φορές στο Spotify και 19 εκατομμύρια φορές στο YouTube! Σύμφωνα μάλιστα με τo Billboard πούλησε πάνω από 500.000 αντίτυπα μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του!

 Διαβάστε επίσης:

Οι πιο καλοντυμένες celebrities στα VMAs 2017 | Εμφανίσεις που μαγνήτισαν τα βλέμματα