Παρέλαση κάνουν τα κρουαζιερόπλοια στη Θεσσαλονίκη

LIKE US ON FACEBOOK
Το επιβλητικό Costa Pacifica, μια κανονική πλωτή πολιτεία, με 4.000 επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων, ξεπρόβαλε στο λιμάνι λίγο πριν τις 8 το πρωί. Όπως μπορείς να δεις και στις φωτογραφίες, είναι θεόρατο. Δεν πέρασε με τίποτα απαρατήρητο. Φαινόταν από μακριά. Γι’ αυτό και όσοι το έβλεπαν έσπευσαν να το φωτογραφήσουν.

krouazieroploio-ipop.gr

Δίπλα του αγκυροβόλησε το Europa 2, το οποίο είναι κατά πολύ μικρότερο, αλλά μην σε ξεγελά το μέγεθός του. Δεν υστερεί σε τίποτα από το διπλάνο του…. θηρίο.
Οι περίπου 500 Γερμανοί επιβάτες του απολαμβάνουν με το παραπάνω τις υπερπολυτελείς σουίτες του και τις πλούσιες παροχές του.
Για να καταλάβεις, το 2014 ανακηρύχθηκε το καλύτερο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς.
krouazieroploio-ipop.gr
Οι συνολικά 4.500 τουρίστες ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης, για να δουν τα αξιοθέατα και να γνωρίσουν τις ομορφιές της. Αρκετοί από αυτούς επιβιβάστηκαν στα τουριστικά λεωφορεία με προορισμό τη Βεργίνα.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, εθελοντές του Δήμου Θεσσαλονίκης τους μοίρασαν χάρτες με όλα τα μέρη που αξίζει να επισκεφθούν.
krouazieroploio touristes-ipop.gr
Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε, αλλά τα κρουαζιερόπλοια συνεχίζουν να παρελαύνουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, το δίμηνο αυτό, Σεπτέμβριο- Οκτώβριο, αναμένεται να έχουμε την άφιξη 17 κρουαζιερόπλοιων με συνολικά 12.428 τουρίστες. Τα μισά κρουαζιερόπλοια όλης της σεζόν δηλαδή. Το τελευταίο το περιμένουμε το Νοέμβριο με 2.000 επιβάτες.
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved