Έχει τον καλύτερο σκύλο του κόσμου, το πιο καλοεκπαιδευμένο τετράποδο του πλανήτη, το πιο υπάκουο κατοικίδιο της χώρας. Ξέρει να κάνει τούμπες, να κάθεται, να παριστάνει τον νεκρό, να σου φέρνει την εφημερίδα και να ενεργοποιεί την καφετιέρα! Είναι όμως και κάποια πράγματα που χρειάζεται και εσένα… ή μήπως όχι;

Στο παιχνίδι ας πούμε, χρειάζονται δύο. Κάποιος να πετάει το μπαλάκι και κάποιος να το κυνηγάει και να το φέρνει πίσω. Ελπίζουμε οι ρόλοι να είναι σωστά μοιρασμένοι και να είσαι εσύ που πετάς το μπαλάκι και ο σκύλος σου που το φέρνει!

Ο ιδιοκτήτης του Jack Russell που θα δεις στο video έχει εκπαιδεύσει τον σκύλο του λίγο περισσότερο από ότι έχεις εκπαιδεύσει εσύ τον δικό σου και μας δείχνει πως είναι όταν ο σκύλος σου δεν σε έχει ανάγκη! Του έφτιαξε μία μικρή κατασκευή –κάτι ανάμεσα σε τραμπάλα και σφεντόνα- και του έμαθε να βάζει το μπαλάκι του στη μία πλευρά και να το εκτοξεύει πατώντας στην άλλη. Στη συνέχεια τρέχει να πιάσει τη μπάλα και την επιστρέφει στην αρχική της θέση ώστε να επαναλάβει την ίδια διαδικασία μέχρι να βαρεθεί να παίζει!

Δεν μας πιστεύεις; Πάτα play!

Τώρα που είδες και το video μήπως ζήλεψες λίγο; Σκέφτεσαι να εκπαιδεύσεις και εσύ το σκύλο σου να παίζει μόνος;