Όλα τα μυστικά για να κάνεις ένα post στο facebook ασύλληπτα εκνευριστικό (ευκολάκι)

LIKE US ON FACEBOOK

Εδώ δεν θα αναφέρουμε ποια posts σπάνε τα νεύρα και προκαλούν επιληψία στον κοσμάκη, στον απλό, λαϊκό άνθρωπο, αλλά με ποιο τρόπο συνηθισμένα posts μπορούν να γίνουν εκνευριστικά. Πχ το να ποστάρεις ένα τραγούδι είναι συνηθισμένο, το να γράφεις από πάνω «fovero» πού το’ χεις δει γραμμένο;

Εδώ θα βρεις τα μυστικά για να κάνεις ένα post στο facebook ασύλληπτα εκνευριστικό και να προκαλέσεις το μένος των φίλων σου.

Ο πραγματικά εκνευριστικός χρήστης, ο οποίος παίζει στα δάχτυλά του την ψυχική μας υγεία :

  1. Βάζει greeklish στα posts του. Πχ ανεβάζει ένα τραγούδι και από πάνω γράφει «teleiooooooooooo. Ta spaeiiiiiiiii». Όχι φίλε μου, δεν είναι τέλειο. Τέλειο είναι να σου καεί το pc.
  2. Βάζει τον τίτλο με κεφαλάια και έτσι χωρίς λόγο ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ! ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ;
  3. Κάνει tagged την kollhtoula της και βάζει κάποιο inside joke ή κάποιο υποννούμενο του στυλ «θυμάσαι…»; Σιγά μη θυμάται. Ξέρεις γιατί; Γιατί είσαι εκνευριστική, δεν σε θέλει για φίλη της.
  4. Οτιδήποτε post συνδυάζεται με σχόλιο του στυλ «ΚΑΛΑ ΡΕ, ΠΟΣΟ ΗΠΙΑΜΕ ΧΘΕΣ; ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Ε; ΚΑΙ ΣΟΥ’ΠΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΖΟΝΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ». Τρελαμένε αρχικάγκουρα, εσύ και η παρέα σου που ποστάρεις μονίμως πόσο «κόκκαλο» γίνεσαι, πόσο λατρεύεις το πιώμα, σου’χω νέα : ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
  5. Βάζει καρδούλες, χαμογελάκια, κάνει ματάκια… Μόνο αν το κάνει ειρωνικά σώζει την κατάσταση.
  6. Μας λέει πως «feeling» ανά πάσα στιγμή. Πχ feeling annoyed, feeling amused, feeling crazy, blessed, emotional μπλα μπλα μπλα… Μας νοιάζει πως νιώθεις, μην το παίρνεις προσωπικά, αλλά πότε θα μιλήσουμε και για το πως νιώθουμε εμείς όταν διαβάζουμε τα posts σου; ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ FEELING ΕΜΕΙΣ; ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΑΙ.
  7. Στο twitter τα λένε «αμένσιοτα», δηλαδή tweets χωρίς mention για το άτομο το οποίο αφορά. Στο Δημόσιο τα λένε «φωτογραφικές διατάξεις». Στο facebook δεν τα λένε κάπως συγκεκριμένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται ή δεν είναι το ίδιο εκνευριστικά. Θες να πεις κάτι σε κάποιον; Καλό ή κακό; ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟ. ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΓΕΜΑΤΑ. Όχι δήθεν αόριστα status  με τελίτσες πχ «Αλλά δεν φταις εσύ, εγώ φταίω»…. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ. Του έσπαγες τα νεύρα όπως σπας τώρα τα δικά μας.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved