Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Ο τεράστιος Κώστας Ζουράρις μίλησε στον ΒΗΜΑ FM και έδωσε και πάλι ρέστα με τον “ρηξικέλευθο, ανήκεστο, αλάστορα και απατάμηνο” λόγο του.

Καταρχάς, θα σταθούμε στο ότι δίδαξε μουσική μπαλίτσα αυτήν την φορά, πέρα από ιστορική, πολιτική και λεξιπλαστική.

Μίλησε για την «Συννεφιασμένη Κυριακή» και τη σύνδεσή της με τους βυζαντινούς ύμνους, τονίζοντας ότι “βεβαίως έχουν σχέση γιατί το «”ντο-ντο-ντο-ρε”, αλλά και μέσα ο Τσιτσάνης έχει στοιχεία δυτικά, τα έχει πάρει. Το “Συννεφιασμένη Κυριακή” βγαίνει ολόκληρο μέσα από το “Τη υπερμάχω στρατηγώ”.

Εκτός απ’το να διδάξει μουσική ιστορία, προέβλεψε και το πολιτικό μέλλον της Ελλάδας και της Γερμανίας, με τους Γερμανούς ομολογουμένως να τα βρίσκουν δύσκολα…

«Στο τέλος, η Ελλάδα θα μπει στο Βερολίνο» δήλωσε καθώς και ότι «οι Γερμανοί θα υποχωρήσουν και πάλι».

«Η Ελλαδίτσα με τα 600.000 των τετραγωνικών χιλιομέτρων του ενιαίου χώρου Αιγαίου, Νότιας Κρήτης, Λυβικού Πελάγους και Ιονίου, βεβαίως είναι μεγαλύτερης γεωστρατηγικής σημασίας από τη Γερμανία».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι «για πρώτη φορά Έλλην πρωθυπουργός, σε επίσημη ανακοίνωση, αναφέρει το πρόγραμμα των γερμανικών επανορθώσεων και του γερμανικού δανείου και την Siemens».

Τέλος, ο Κώστας Ζουράρις ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ανήκει στο κόμμα «Πυρίκαυστος Ελλάδα» (επική ονομασία, προσκυνούμε), ένα κόμμα αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο και όχι στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Προέρχεται από τη “Σπίθα” του Μίκη Θεοδωράκη και όταν ορμήξαν για την αναστολή της “Σπίθας” στη Θεσσαλονίκη, ήταν οι πιο μεγάλοι στην Ελλάδα και συνέχισαν. Είπαν: “Εμείς πάμε να κάνουμε κόμμα” κι έγινε η “Πυρίκαυστη Ελλάδα” που ήταν η ζώνη της Θεσσαλονίκης. Εμείς είμαστε οι ΕΑΜίτες, το ΕΑΜ. Το ΕΑΜ υπενθυμίζω ότι είχε και βασιλικούς αξιωματικούς. Εγώ έχω σχέση με το ΕΑΜ, εγώ προσέλαβα τον Καμμένο. Βασιλικός δεν δείχνει καθόλου. Δείχνει η λεγομένη πατριωτική Δεξιά», δήλωσε πιο συγκεκριμένα.