Ο Will Smith κάνει για πρώτη φορά Bungee Jumping!

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί να έχει παλέψει με ζόμπι, να έχει ταξιδέψει σε άγνωστους πλανήτες με τον γιο του, να έχει υπάρξει βιοπαλαιστής που έχει κοιμηθεί σε καταφύγιο για άστεγους και να έχει αναλάβει το ρόλο να τα «φτιάξει» σε έναν άτολμο άντρα με την ωραία της πόλης, αλλά φαίνεται πως ο Will Smith τα βρήκε σκούρα κάνοντας Bungee Jumping για πρώτη φορά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είπε να δοκιμάσει κάτι καινούριο για να ανεβάσει την αδρεναλίνη του και τι καλύτερο από ένα άλμα στο κενό; Έβαλε τα χαλαρά του ρούχα, δέθηκε με τα προστατευτικά σχοινιά και τόλμησε να πραγματοποιήσει την ελεγχόμενη πτώση.

Στην αρχή βέβαια ήταν λίγο διστακτικός, όπως όλοι άλλωστε που κάνουν την πρώτη φορά Bungee Jumping και πέρασαν από το μυαλό του διάφορες σκέψεις-θα μπορούσε να έκανε το μπάνιο του σε κάποια εξωτική παραλία. Αφού το σκέφτηκε λοιπόν για κάποια δευτερόλεπτα, βούτηξε στο κενό. Οι αντιδράσεις που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο φανέρωσαν το φόβο και την αγωνία του ηθοποιού που παρά το γεγονός πως δεν ούρλιαξε, η σιωπή και οι ανάσες του τον πρόδωσαν.

Δείτε στο βίντεο τον αγαπημένο ηθοποιό να κάνει για πρώτη φορά Bungee Jumping

Photo/Videos: telegraph.co.uk/The Lad Bible
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved