Η Pink το βράδυ της Κυριακής είχε μια σπουδαία διάκριση, αφού έλαβε το βραβείο «Michael Jackson Video Vanguard Award» στα VMAs 2017, ενώ παράλληλα έκανε ένα μοναδικό show, ξεσηκώνοντας το κοινό με μια σειρά από παλιές και νέες επιτυχίες της.

Ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν φυσικά τόσο η κόρη της , Willow Sage, όσο και ο σύζυγος της, Carey Hart.

P!nk με οικογένεια

Η κόρη της ήταν εκείνη που την ενέπνευσε να βγάλει έναν λόγο κατά την παραλαβή του βραβείου, τον οποίο κάθε μητέρα πρέπει ν’ ακούσει και να διαβάσει!

Πριν από λίγο καιρό η μικρή πήγε στη μητέρα της και της είπε πως “είναι το πιο άσχημο κορίτσι που ξέρει”, διότι πιστεύει ότι μοιάζει με αγόρι.

Η Pink φυσικά μπήκε σε σκέψεις και προβληματίστηκε, όμως, τελικά πήρε τη σωστή απόφαση. Τι έκανε;

Πήγα στο σπίτι και έφτιαξα μία παρουσίαση στο PowerPoint για εκείνη και σε αυτή την παρουσίαση, υπήρχαν ανδρόγυνοι rock stars και καλλιτέχνες που ζουν την αλήθεια τους και πιθανόν τους κοροϊδεύουν κάθε μέρα της ζωής τους και συνεχίζουν. Κουνούν τις σημαίες τους και εμπνέουν όλους εμάς τους υπόλοιπους. Αυτοί είναι καλλιτέχνες όπως Michael Jackson, David Bowie, Freddie Mercury, Annie Lenox, Prince, Janis Joplin, George Michael, Elton John, τόσοι πολλοί καλλιτέχνες

P!nk με την κόρη της

Η Pink είπε, απευθυνόμενη στην κόρη της που ήταν στο κοινό, πως και η ίδια στο παρελθόν είχε δεχθεί επικρίσεις επειδή ήταν “πολύ αρρενωπή, πολύ δυναμική”, αλλά και για το γεγονός ότι είχε κοντά μαλλιά. Όμως, δεν θέλησε ν’ αλλάξει τον εαυτό της για να νιώθουν οι υπόλοιποι καλά.

Γι’ αυτό κοριτσάκι μου δεν αλλάζουμε. Παίρνουμε το χαλίκι και το κάνουμε μαργαριτάρι. Βοηθάμε τους άλλους να αλλάξουν έτσι ώστε να δούνε διαφορετικά είδη ομορφιάς. Και όσο για τους καλλιτέχνες εδώ, με εμπνέετε όλοι τόσο πολύ. Ευχαριστώ που είστε ο εαυτός σας

Photos: Getty