Το cast του Harry Potter αποτελείται από μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα πρόσωπα σήμερα, ειδικά για το κύριο τρίο του Daniel Radcliffe, της Emma Watson και του Rupert Grint. Τώρα φαντάσου τον Tom Felton, τον κακό της υπόθεσης Draco Malfoy, να στέκεται στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας. Θα τον παρατηρούσες;

Πάντως οι κάτοικοι στην Παλιά Πόλη της Πράγας, σίγουρα δεν το έκαναν. Ο Felton μάλιστα ήταν εκεί και μάλλον φόρεσε τον αόρατο μανδύα γιατί αλλιώς δεν γίνεται να μην κατάλαβε κανείς ότι ήταν ο Draco Malfoy!

Η έλλειψη προσοχής από τους πεζούς ήταν για τον Felton αρκετά ξεκαρδιστική και φαίνεται απ’ τις αντιδράσεις του, καθώς μπορείς να τον ακούσεις να γελάει ενώ τραγουδάει.

Ο Felton είναι ντυμένος αρκετά διαφορετικά, δεν μοιάζει ακριβώς με τον Malfoy πια, μοιάζει με έναν συνηθισμένο τύπο στο δρόμο.

Ακόμα και πριν από το τραγούδι, ο Felton έδειξε πόσο συνηθισμένος   άνθρωπος είναι, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του εαυτού του ενώ απολαμβάνει ένα γεύμα έξω.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Felton είχε μια ασταθή σταδιοδρομία, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως ο “Πλανήτης των Πιθήκων” του 2011 και το πιο πρόσφατο “Megan Leavey” του 2017, καθώς και τηλεοπτικές σειρές, όπως ο Flash. Ο Felton ήταν επίσης πολύ δραστήριος στη μουσική σκηνή, αφού έχει κυκλοφορήσει τέσσερα EPs μέχρι σήμερα.