Υπάρχουν πολλά στερεότυπα για μητέρες που δεν θα μπορούσαν σαφώς να είναι της μόδας. Και φυσικά δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να εξετάσουμε τα τζιν που στηρίζουν το φράση ταμπού: Φοράω τζιν δεν είμαι γυναίκα είμαι μαμά. Έτσι, μόλις εχτές (1/3) στο Μιλάνο, ο διάσημος οίκος Dolce & Gabbana αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στις μητέρες και να διώξει αυτά τα λάθος στερεότυπα μακριά, ανεβάζοντας τες στην πασαρέλα μαζί με τα παιδιά τους και δημιουργώντας την collection για φθινόπωρο του 2015 που φέρει τον τίτλο “Viva Mamma!”

Σημείωση!

Ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana, οι δύο δημιουργοί του οίκου Dolce & Gabbana, μας ξαφνιάζουν σχεδόν πάντα, ευχάριστα με τα πρωτότυπα shows τα οποία πάντα έχουν στοιχεία από την ιδιαίτερη πατρίδα τους που είναι η Σικελία.

Το σκηνικό ήταν ειδυλλιακό και οι πανέμορφες μητέρες περπατούσαν στην πασαρέλα κρατώντας είτε από το χέρι, είτε στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους που ήταν ντυμένα ασορτί.


Μάλιστα, στην εν λόγω παρουσίασης πήραν μέρος και μητέρες που είναι αυτή την στιγμή έγκυες αλλά παραμένουν κομψές και εντυπωσιακές.

Την ώρα που οι μητέρες περπατούσαν στην πασαρέλα στα ηχεία που είχαν στηθεί στο στον χώρο έπαιζε ένα τραγούδι που είναι αφιερωμένο στις μητέρες και φέρει τον τίτλο, Hurray for Mum.

H συγκεκριμένη συλλογή του οίκου Dolce & Gabbana που ήταν αφιερωμένη στις μητέρες όλου του κόσμου αλλά και στον θεσμό της οικογένειας και κατάφερε να προκαλέσει την συγκίνηση όλων όσων ήταν εκεί και παρακολούθησαν το show.

photos:elle.com