Μ ένα video στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο γιος του Tom Hanks αποκάλυψε ότι είναι εθισμένος στα ναρκωτικά.

Ο νεαρός Chester “Chet” Hanks, ο οποίος κάνει καριέρα ως ράπερ, εξομολογήθηκε μέσω Instagram ότι εδώ και 50 μέρες είναι καθαρός και πως ευχαριστεί πολύ την οικογένειά του αλλά και τους φανς του, για τη στήριξη.

Όσοι γνώριζαν καλά τον 24χρονο σήμερα Chester Hanks, ήξεραν ότι ήδη από την ηλικία των 16 ετών, έκανε χρήση ουσιών, κυρίως χασίς, ενώ συνήθιζε αρκετά συχνά να αναφέρεται στη συνήθειά του αυτή ακόμη και στα τραγούδια του! Άτομο από το περιβάλλον της διάσημης οικογένειας, αναφέρει ότι τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή, λίγο καιρό πριν, όταν ο νεαρός παραδέχτηκε την εξάρτησή του από την κοκαΐνη, με αποτέλεσμα να ζητήσει βοήθεια. Μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν καλά, κι εμείς ευχόμαστε να πάνε ακόμα καλύτερα.

Ο Chet έγραψε κάτω από το video:

Παλεύω με την κατάχρηση ουσιών από τότε που ήμουν 16 ετών και επιτέλους στα 24 μου αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια. Όντας ήδη 50 μέρες καθαρός, μπορώ ειλικρινά να πω πως είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ. Είμαι ευγνώμων στην οικογένεια μου αλλά και σε όποιον νοιάζεται για μένα συμπεριλαμβανομένων και των fans μου. Έχω ευλογηθεί από τα προγράμματα των Α.Α. και Α.Ν. που μου επιτρέπουν να αναγεννηθώ μέσα από αυτή την ασθένεια. Μαθαίνω και αποδέχομαι τα λάθη μου και να είμαι οκ με την ανθρώπινη υπόσταση μου. Αν κάποιος που βλέπει αυτό το βίντεο παλεύει με τον εθισμό, μη διαστάσει να επικοινωνήσει. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την στήριξη! Ο Θεός είναι πραγματικός!