Για ένα από τα 7 εξώφυλλα του τεύχους Φεβρουαρίου 2015 του περιοδικού «W» ο Bradley Cooper φωτογραφήθηκε γυμνός και έκανε το γυναικείο κοινό να χαζεύει!

Με αφορμή την έναρξη της περιόδου των διάφορων τελετών βραβεύσεων στο Hollywood, το «W» αφιερώνει το τεύχος του στον κινηματογράφο και κυκλοφορεί με επτά διαφορετικά εξώφυλλα. Στα υπόλοιπα εξώφυλλα εμφανίζονται οι Κίρα Νάιτλι, Έμμα Στόουν, Σκάρλετ Γιόχανσον και η Μέριλ Στριπ!

Στο εξώφυλλο με τον Bradley όμως ο ηθοποιός φωτογραφίζεται γυμνός έχοντας μπροστά του ένα κοστούμι για να κρύβει τα επίμαχα σημεία.

cooper-ipopgr (2)

Στη συνέντευξη του ο γνωστός ηθοποιός αναφέρεται στη νέα του ταινία με τίτλο American Sniper που έχει να κάνει με τον πόλεμο στο Ιράκ.

cooper-ipopgr (1)

«Είχα το πλεονέκτημα να κάνω μια ταινία για τον πόλεμο στο Ιράκ. Πήγα σε βάσεις στη μέση του πουθενά στο έδαφος του εχθρού. Ήμουν με τους στρατιώτες στους στρατώνες τους και πραγματικά πήρα μία γεύση από αυτά τα γεγονότα» δήλωσε ο Bradley για την παραγωγή της ταινίας και συμπλήρωσε: «Και, παραδόξως, είχα γνώσεις από την ταινία The A Team. Στα γυρίσματα εκείνης της ταινίας έμαθα πως πυροβολούμε με τα όπλα! Και όσο περίεργο και να ακουστεί η χρήση ενός Μ4 αισθάνθηκε ήταν άνετη για μένα σαν να χρησιμοποιούσα μια ρακέτα του τένις».