Ο Άδωνις ψάχνει ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ψήφισε να αρθεί η ασυλία του. Αμοιβή 100.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες

LIKE US ON FACEBOOK

Σε κατάσταση αμόκ βρίσκεται από χθες το βράδυ ο κατά τ’άλλα ψυχραιμότατος Άδωνις Γεωργιάδης. Η αιτία; Το γεγονός ότι ένας βουλευτής, (ένα γατάκι, γιατί να μην πούμε τα πράγματα με το όνομά τους;), ψήφισε υπέρ του να αρθεί η ασυλία του λαοφιλέστερου Έλληνα βουλευτή.Και φυσικά τώρα καταζητείται καθώς ο Άδωνις ψάχνει ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ψήφισε να αρθεί η ασυλία του.

Στην χθεσινή συνεδρίαση, όπου δεν υπερψηφίστηκε τελικά η άρση ασυλίας του κ. Γεωργιάδη μετά από μήνυση από ιδιώτη για πώληση βιβλίων χωρίς παραστατικά, ένας βουλευτής ΤΟΛΜΗΣΕ να υποστηρίξει ότι ο Άδωνις πρέπει να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου, όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι, όπως και η πλέμπα. Τζίζας…

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επικήρυξε τον/την βουλευτή για 100.000 ευρώ και πραγματικά στους κόλπους των βουλευτών επικρατεί οργασμός για να βρουν τον «ένοχο». Άλλωστε ποιος  θα έλεγε όχι σε 100.000 ευρώ; Ή σε 10.000 ευρώ. Ή σε 1 ευρώ; Κανείς.

Ποιος μπορεί λοιπόν να είναι αυτός ο βουλευτής-Βρούτος, που δεν σεβάστηκε την βουλευτική ομερτά; Ποιος κρύφτηκε πίσω απ’την ανωνυμία της μυστικής ψηφοφορίας και προσπάθησε να χτυπήσει τον Άδωνι; Φίλος ή εχθρός; Νεοδημοκράτης ή μέλος κάποιου αντίπαλου κόμματος; Κανείς δεν ξέρει.

Ωστόσο οι υποψίες των δαιμονιων (ρεπόρτερ θέλεις; Δαιμόνιων γενικώς θέλεις;) ήδη στρέφονται γύρω από τρία άτομα.

Νο 1 στη λίστα των υπόπτων είναι ο Σίμος Κεδίκογλου και όλοι πλέον μιλούν ανοιχτά για ένα αψυχολόγητο αδελφικό χτύπημα. Όσοι γνωρίζουν όμως πράγματα και καταστάσεις, υποψιάζονται ότι αυτό έγινε άθελά του και ότι νόμιζε πως ψήφισε ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ του Άδωνι. «Δεν έπρεπε η ψηφοφορία να πέσει αμέσως μετά το τριήμερο της Αποκριάς», δήλωσε ο ίδιος. «Με το ίδιο κουστούμι που πήγα στο «Caramela», με το ίδιο ήρθα να ψηφίσω και στην Βουλή. Κανένας σεβασμός στην δημοκρατία μας».

No 592420

Νο 2 ύποπτος είναι ο Γιώργος Αμυράς, ο νέωπας βουλευτής του Ποταμιού. Ο πιο γνωστός Έλληνας χίπστερ είναι φανατικός πολέμιος του χαρτιού, γιατί προέρχεται απ’τα δέντρα, άρα τα βιβλία του Άδωνι καταστρέφουν τον Αμαζόνιο. Οπότε «το διάβασμα κακό, στην φυλακή ο Άδωνις, κακό που χαλάει τα δέντρα».

amyras-ipopgr

Νο 3 είναι ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο αγωνιστής απεργός πείνας ο οποίος νιώθει ότι ο Άδωνις κλέβει λίγη απ’την δόξα του. «Θα μπορούσα να είμαι εγώ ο πιο γραφικός Έλληνας βουλευτής, αλλά και αυτήν τη φορά, θα πρέπει να βλέπω τη πλάτη του Άδωνι. ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ», φέρεται να έχει δηλώσει σε στενό του συνεργάτη.

mixelogiannakis-ipopgr

Βέβαια να μην αποκλείουμε και την έκπληξη να ψήφισε ο ίδιος υπέρ της άρσης της ασυλίας του, πράγμα που έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως αν αποδειχτεί, θα είναι αμείλικτος με τον εαυτό του.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved