Με το που είδαμε αυτά τα πορτρέτα των διασήμων η αλήθεια είναι ότι δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε από την αρχή από τι έχουν φτιαχτεί. Μας πήρε λίγη ώρα και τα τελικά το βρήκαμε. Ναι, είναι φτιαγμένα από εικονίδια υπολογιστή της γνωστές φατσούλες που κάνουν θραύση στα μηνύματα τα τελευταία χρόνια και μερικές φορές αντικαθιστούν λέξεις και σε εκνευρίζουν.

Σημείωση!

Πόσες φορές έχεις στείλει μήνυμα στους φίλους για να πεις ένα απλό τι κάνεις και αυτή σου απάντησαν με μια φατσούλα που χαμογελά γιατί βαριούνται να πουν ένα απλό καλά είμαι! Εκατομμύρια, λοιπόν, φατσούλες συγκεντρώθηκαν, μπήκαν στην κατάλληλη σειρά και δημιούργησαν αυτά τα πορτρέτα διασήμων που θα δεις παρακάτω!

Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο δημιουργός αυτών των περίεργων πορτρέτων αλλά το μόνο που σίγουρα μπορούμε να σου πούμε κοιτώντας τα, είναι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει ταλέντο. Έχει μεγάλη φαντασία και ξέρει να χειρίζεται καλά τους υπολογιστές και φυσικά έχει την δική του μεγάλη συλλογή από φατσούλες!

Δες τα ιδιαίτερα πορτρέτα των διάσημων και περιμένουμε τα σχόλια σου!

Boris Υellnikoff:

 

Jay D:

R Κelly:

Rich Gang:

Rihanna:

Rip Yams:

 

Ερώτηση!

Έχεις σκεφτεί αν θα μπορούσες και εσύ να κάνεις κάτι ανάλογο; Ή ακόμα και πόσες ώρες ή μέρες θα σου έπαιρνε για να τα καταφέρεις;