Τέλος ο Αναστασιάδης απ’τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα βάψει και μαύρα.

Ο Άγγελος θέλει τον χρόνο του για να ησυχάσει, να ηρεμήσει, να σκεφτεί και κυρίως να προσευχηθεί. Και ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να ξανακερδίσει την εύνοια του Θεού, που στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, προφανώς τον εγκατέλειψε; Ναι, είναι οι εκκλησιές και τα μοναστήρια στα κορφοβούνια.

Του προτείνουμε λοιπόν να μην τα βάψει μαύρα, αλλά να φορέσει τα μαύρα για κάποιο διάστημα μέχρι να ισιώσει.

Ακολουθούν 5 μοναστήρια κατάλληλα για να μονάσει ο Άγγελος Αναστασιάδης, ικανά για να σώσουν την ψυχή του και την καριέρα του.

 1. Ιερή Μονή Εσφιγμένου, Άγιο Όρος

  Να πάει στο Άγιο Όρος ο Άγγελος που έχει και πολλές μονές για να οργανώσει κι ένα μίνι πρωτάθλημα μεταξύ τους.

  Ούτε βρισίδια, ούτε τίποτα, μόνο αγνοί φίλαθλοι που μπορούν να κάθονται δίπλα δίπλα παρά τις τεράστιες οπαδικές διαφορές τους.

  Αν και μεταξύ μας, το να προτείνεις το Άγιο Όρος στον Άγγελο, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία (you see what I did here?).

 2. Μονή Αγίου Στεφάνου, Μετέωρα

  Τουλάχιστον αχάριστος αν δεν του αρέσει αυτή η Μονή, έτσι; Πεντάστερη, εκπληκτική θέα από όλα τα δωμάτια, καθαρός αέρα που σ’ανοίγει τα πνευμόνια. Άσε που είναι 5 λεπτά από Καλαμπάκα, όταν οι άλλοι νηστεύουν, να πετάγεται τσακ μπαμ για κοκορέτσι.

  Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν εκεί θα βάζει τους γέροντες για προπόνηση, θα πρέπει να έχει ή πολλές μπάλες ή ballboys κομάντος.

  -ΣΤΑΛΟΝΕ, ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

 3. Ιερά Μονή Αγάθωνος

  Το μοναστήρι που βρίσκεται το σκήνωμα του γέροντα Βησσαρίωνα, ναι, αυτό είναι ένα μοναστήρι που μπορεί να παίξει μεγάλη μπάλα.

  Καταρχάς, είναι ήδη γνωστό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πάει για να το χτίσει από το μηδέν. Πάει για να του δώσει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσει, να σπάσει επιτέλους το δίπολο Άγιο Όρος-Μετέωρα, να μπει σφήνα ανάμεσα στους δύο μεγάλους και να διεκδικήσει, γιατί όχι, μέχρι και το πρωτάθλημα.

  Άσε που έχει και έναν Πρόεδρο, πρώτα οπαδό του Μοναστηριού και μετά Αρχιμανδρίτη.

 4. Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, Σουρωτή Θεσσαλονίκης

  Παικτικά, δεν συγκρίνεται με τις προηγούμενες επιλογές. Ωστόσο, μόλις 28 χλμ μακρυά απ’την Θεσσαλονίκη, μοιάζει ως το κατάλληλο μέρος, για να συνδυάσει το πάθος του για τον Θεό με το πάθος του για τον ΠΑΟΚ. Τόσο απλά.

 5. Τα γραφεία της Ελεύθερης Ώρας

  Ο ναός των ναών. Θα μπορούσε να κατασκηνώσει εκεί. Θα μπορούσε να μείνει εκεί για πάντα. Και φυσικά θα μπορούσε να βοηθήσει στην έκδοση της εφημεριδάρας από ολα τα πόστα. Άσε που κούρασε ο Πούτιν στα εξώφυλλα της εφημερίδας, καιρός να μπει και ο Ιβάν Σαββίδης.

  Άγγελε Αναστασιάδη, καλώς ήρθες σπίτι σου.