Απίστευτα σοκαριστικό είναι το βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να κακοποιεί το 19 ημερών μωρό της και να παροτρύνει την μεγαλύτερη κόρη της να συμμετάσχει, την ώρα που ο πατέρας βιντεοσκοπεί το συμβάν.

Το πολύ σκληρό video δείχνει μία μητέρα από το Μέμφις να προσεύχεται και να ψέλνει την ώρα που πετά στο έδαφος και κακοποιεί, το μόλις 19 ημερών βρέφος της. Η γυναίκα, προφανώς διαταραγμένη ταυτόχρονα προσπαθεί να ενθαρρύνει ένα άλλο κορίτσι να συμμετάσχει στο μαρτύριο.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα, την οποία παρέπεμψε για ψυχιατρική εξέταση και έδωσε την προσωρινή κηδεμονία του μικρού Κρίστιαν στη γιαγιά του.

Εξοργιστική είναι και η στάση του άνδρα που βιντεοσκοπούσε τη σκηνή και φώναζε ότι δεν έχει σχέση με αυτό που διαδραματίζεται μπροστά του, χωρίς όμως να προσπαθεί αν το σταματήσει. Στη συνέχεια δήλωσε στους αστυνομικούς, πως βιντεοσκοπούσε, διότι φοβόταν υπερβολικά να παρέμβει ενώ η γυναίκα του είχε αυτό το «σχιζοφρενικό επεισόδιο».

«Ήθελα να απλώσω τα χέρια μου πάνω της, αλλά αυτό θα με έστελνε στη φυλακή και το παιδί μου πάλι θα ήταν μαζί τους» είπε στις αρχές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το video είναι πολύ σκληρό. Μην το δείτε αν δεν αντέχετε.

https://www.youtube.com/watch?t=11&v=XEn57oreKWU