Τι θα έκανες εάν έβλεπες τους Miley Cyrus και Jimmy Fallon να τραγουδούν μπροστά σου στο Μετρό; Σίγουρα θα έμενες με το στόμα ανοιχτό, αλλά θα ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Κάτι τέτοιο έζησαν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης, καθώς ενώ περπατούσαν αμέριμνοι ή έτρεχαν να προλάβουν τις δουλειές τους, είδαν μπροστά τους Miley Cyrus και Jimmy Fallon να τραγουδούν!

Η τραγουδίστρια και ο οικοδεσπότης του The Tonight Show δεν έκαναν, όμως, όποια όποια εμφάνιση, αλλά ήταν μεταμφιεσμένοι σε μουσικούς του δρόμου, φορώντας τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ.

Βεβαίως, οι περούκες τους, τα γυαλιά ηλίου και τα καπέλα τους δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν και η πιο πειστική μυστική εμφάνιση που θα μπορούσαν να κάνουν!

Και από τη στιγμή που η Miley άνοιξε το στόμα της για να τραγουδήσει το «Jolene» της Dolly Parton, έγινε ακόμα πιο εμφανές ποια ήταν. Το πλήθος που σχηματίστηκε σταδιακά γύρω από τους, ήταν ακόμα μια απόδειξη ότι οι Νεοϋρκέζοι ήξεραν!

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν ξέσπασαν σε ουρλιαχτά όταν οι Miley Cyrus και Jimmy Fallon αποκάλυψαν τις ταυτότητές τους!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=AWBEW3-h8_Y

Photo: Getty Images