Οι φαν του απόλυτου βασιλιά της ποπ θα συγκινηθούν ή θα αισθανθούν μια ελαφριά ανατριχίλα… Ο Michael Jackson ζωντάνεψε με τη βοήθεια της τεχνολογίας για τις ανάγκες των Billboard awards που έγιναν χτες στο Los Angeles.

Μάλιστα, «παρουσίασε» το νέο του τραγούδι με τίτλο «Slave to rhythm» από το άλμπουμ “Xscape” που κυκλοφόρησε μετά το θάνατό του, χορεύοντας με τον ιδιαίτερο τρόπο του πάνω στη σκηνή των βραβείων, συνοδεία 16 χορευτών. ‘Έγινε προεργασία 6 μηνών ώστε το ολόγραμμά του (το ψηφιακό είδωλό του) να ακολουθήσει την εντυπωσιακή χορογραφία επιμελήθηκαν οι αδερφοί Talauega Rich και Tone.

http://youtu.be/53Mj5sW8kuk

Εμπορικό κόλπο;

Δεν έλειψαν οι αντιδράσεις για την παρουσία του Michael Jackson στα Billboard Awards , θεωρώντας την εμφάνιση αυτή προσβολή στη μνήμη του. Στο μεταξύ, οι εταιρίες Hologram USA και Music Das Hologram είχαν ζητήσει να ακυρωθεί το event, όταν πληροφορήθηκαν τη χρήση ολογράμματος, υποστηρίζοντας ότι εκλάπη η τεχνολογία από αυτούς, αλλά το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό.

Πολλοί πιστεύουν επίσης ότι όλο αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν οι πωλήσεις και η συζήτηση γύρω από το όνομά του. Πρόκειται για κόλπο που είχε ξαναγίνει το 2012 στην εμφάνιση του Tupac στο φεστιβάλ Coachella με το Snoop Dogg και τον Dr. Dre, το οποίο είχε προκαλέσει τα αμήχανα βλέμματα και την ενόχληση ακόμα και ορκισμένων φαν του.

Δες το εδώ:

Photos: billboard.com, dailymail.com