Μέχρι που θα έφτανες για να τον πείσεις να βγει μαζί σου; Αυτή η κοπέλα έφτιαξε PowerPoint presentation!

Όλοι μας, γυναίκες ή άνδρες, έχουμε φτάσει σ’ ένα σημείο απελπισίας που θέλουμε κάποιον και εκείνος δεν δείχνει ενδιαφέρον. Όλοι μας έχουμε κάνει κάτι ακραίο…αν πεις όχι λες ψέματα. Η συγκεκριμένη κοπέλα, όμως, το πέρασε σ’ άλλο επίπεδο!

Η Lizzy Fenton ξεπέρασε τις μικρές ρομαντικές συνηθισμένες κινήσεις και πέρασε μ ένα απλό και πανέξυπνο τρόπο σε rom-com επίπεδα. Τι έκανε και μας εντυπωσίασε; Έστειλε μ’ ένα email μία PowerPoint presentation στον Carter, με θέμα: «Γιατί πρέπει να βγεις μαζί σου».

Στην παρουσίαση η κοπέλα κατέγραψε μία σειρά από λόγους για να πείσει το αντικείμενο του πόθου της να βγει μαζί της. Πιο συγκεκριμένα, στην παρουσίαση έγραφε:

Είμαι δελεαστική συνομιλήτρια και μπορώ να κρατήσω καθηλωτική μία συζήτηση με τους γονείς σου

Θα είμαι καλοντυμένη και θα είμαι classy στο δείπνο για το Thanksgiving, όπου η οικογένεια μαζεύεται στο τραπέζι και άλλα events όπως αυτό!

Έχω ένα ακραίο αλλά κοινωνικά αποδεκτό επίπεδο χιούμορ το οποίο θα γίνει αποδεκτό από την μητέρα σου.

Μέσα στην παρουσίαση βλέπουμε και ένα chart στο οποιο καταγράφεται η πορεία αύξησης του στήθους της, με φωτογραφίες και συστάσεις από πρόσωπα του φιλικού της περιβάλλοντος!

Και όμως “έφαγε χυλόπιτα”

Και μπορεί εμείς να συγκινηθήκαμε από την υπερπροσπάθεια της κοπέλας, ο αποδέκτης του μηνύματος, όμως, μάλλον φρίκαρε και της “έριξε χυλόπιτα” και μάλιστα με τον πλέον ανατριχιαστικό τρόπο!

«Αυτό είναι πολύ καλό. Σε παρακαλώ σταμάτα να έρχεσαι σε επικοινωνία με εμένα» αναφέρει το μήνυμα που έλαβε από τον Carter η Lizzy!

Βεβαίως, το μήνυμα τηςμπορεί να μην είχε την ιδανική αποδοχή από τον Carter, είχε από την Microsoft!

…τουλάχιστον εμείς γελάσαμε!!!