Η Μαρίνα Σάττι ζητάει από τους φανς της να τρολάρουν με video τους το νέο της τραγούδι «Μάντισσα» κι εκείνοι το κάνουν! Οι follwers της ανεβάζουν στο Instagram όλο και περισσότερα videos αντιγράφοντας την χορογραφία της με χιουμοριστικό τόνο κι εκείνη φυσικά, χωρίς κανένα κόμπλεξ, τα κοινοποιεί επίσης στο προφίλ της!

Η «Μάντισσα», το νέο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, με 5 μιση εκατομμύρια views, έχει ενθουσιάσει το ελληνικό κοινό, το οποίο την είχε αγαπήσει ήδη απ’ τη διασκευή της στο γνωστό κομμάτι «Θα σπάσω κούπες».

Το νέο κομμάτι έχει φρέσκο αέρα κι ένα video-clip που χωρίς να χρειαστεί να βάλει πολλά στο πλάνο, σε κρατάει μπροστά στην οθόνη απ’ την αρχή μέχρι το τέλος!

Η νεαρή τραγουδίστρια ζήτησε από τους ακόλουθους της στο Instagram να της στείλουν τα δικά τους videos με αποτέλεσμα δεκάδες άτομα να χορέψουν και να τραγουδήσουν στον ρυθμό του νέου της τραγουδιού.

Τα videos, τα οποία η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό είναι άκρως χιουμοριστικά, καθώς οι χρήστες δεν χάνουν ευκαιρία να τρολάρουν το τραγούδι με κάθε τρόπο.

Παρακάτω τα videos των followers της Μαρίνας Σάττι:

https://www.instagram.com/p/BUhpDxCF97Q/

https://www.instagram.com/p/BUpbKmVlV4L/

https://www.instagram.com/p/BUtrR05l9GV/

https://www.instagram.com/p/BUrsA-Gl4Ge/

https://www.instagram.com/p/BUl8S6Rl1ud/

https://www.instagram.com/p/BUotZTXlViI/

https://www.instagram.com/p/BUjfZMzFRiz/

https://www.instagram.com/p/BUeba0ilAqv/