Ένα από τα πιο καινούρια μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, το magic de smell, εδώ και ένα μήνα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό και πλημμύρισε με αρώματα την Οδό Πραξιτέλους! Ο Γιάννης Μπερερής, υπεύθυνος του νέου αυτού boutique αρωματοπωλείου, μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά του μαγαζιού του όσο εμείς «σκαλίζαμε» τις λεπτομέρειες του χώρου!

Το magic de smell ήταν μια ιδέα του συνεταίρου μου, Νίκου Χαρόπουλου, που ως εκπρόσωπος της διαχειρίστριας εταιρίας, χάραξε την στρατηγική τόσο την επικοινωνιακή όσο και την εμπορική. Μαζί μελετήσαμε σε βάθος την αγορά, μυρίσαμε τον παλμό της, ταξιδέψαμε, ψάξαμε και τελικά βρήκαμε τον καλύτερο προμηθευτή αρωμάτων υψηλής ποιότητας.

Στόχος της εταιρίας είναι η διαφορετικότητα, που βασίζεται στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Δεν μας αρέσει το συνηθισμένο, το κοινό, το τετριμμένο. Τα προϊόντα μας συμπληρώνουν ένα ολόκληρο πάζλ, ένα υπέροχο μπουκέτο γεμάτο αρώματα, που ξυπνούν μνήμες, ζωντανεύουν στιγμές και συναισθήματα.

Όλοι οι επώνυμοι οίκοι γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων, fragrances in the family of odour. σε εναλλακτική premium ποιότητα, μαζί με κρέμες σώματος, αφρόλουτρα, shower gel, βιολογικά πιστοποιημένα χειροποίητα σαπούνια και αιθέρια έλαια. Μία καθημερινή συνήθεια ευεξίας, μα πάνω απ’ όλα μια προσιτή πολυτέλεια για όλους. Αυτό είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, αυτή είναι και η φιλοσοφία μας.

Τα αρώματα γίνονται εισαγωγή από το εξωτερικό, τα έλαια αγγίζουν σε πιστότητα το 99% των σφραγισμένων αρωμάτων. Δεν τα φτιάχνουμε εμείς, εμείς συγκεντρώνουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία των προμηθευτών μας και συνθέτουμε το μπουκέτο των προϊόντων.

Καθημερινά αρωματίζουμε τον κόσμο, τον αφήνουμε πάει σπίτι του, καταλαβαίνει ότι το άρωμά του μένει, καταλαβαίνει ότι έβαλε κάτι ποιοτικό και πάρα πολύ κοντά σ’αυτό που αγοράζει, το σφραγισμένο και κατά 99% ξαναγυρίζει πάλι και μας εμπιστεύεται. Σχετικά με τον χρόνο λειτουργίας του καταστήματος έχουμε αρκετούς μόνιμους πελάτες.

Εμπορικά, έχουμε διαλέξει τρία μεγέθη στα 30ml με τιμή 6,90 ευρώ, στα 50ml με 9,80 ευρώ και στα 100ml με 14.80 ευρώ. Τιμές σίγουρα πολύ καλές που σε σχέση με την ποιότητα των αρωμάτων, συνθέτουν το απόλυτο value for money. Ξεκινήσαμε με 150 αρώματα, αντρικά και γυναικεία, αυτή την στιγμή έχουμε φτάσει στα 200 και κάθε μέρα που περνάει προσθέτουμε νέα, ανάλογα με τη ζήτηση και τις επιθυμίες των πελατών μας. Παλαιότερα πριν την οικονομική κρίση, όλοι αγοράζαμε ένα άρωμα με 150 ευρώ. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η εταιρία μας με την κατάλληλη οργάνωση και τις εμπορικές συμφωνίες με τους προμηθευτές, δημιουργεί μεγάλη οικονομία κλίμακος με θετικό πρόσημο στην τελική τιμή όλων των προϊόντων μας.

Που θα βρείτε το κατάστημα;

Magic De Smell

Πραξιτέλους 1, Αθήνα

Τηλ: 2103254010