Κήρυγμα του Μητροπολίτη Άνθιμου για τις πολιτικές εξελίξεις, τις κλειστές τράπεζες, τους τζιχαντιστές και τις κοπέλες που τα έχουν «όλα εις δημοσίαν έκθεσιν»

LIKE US ON FACEBOOK

Χείμαρρος για άλλη μια φορά στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, μετά την λειτουργία για την γιορτή της Αγίας Μαρίνας. Αναφέρθηκε στα πάντα. Μίλησε για τους τζιχαντιστές και τους χριστιανούς που εξακολουθούν να θυσιάζονται στο όνομα οτυ Θεού. Μίλησε για τις κλειστές τράπεζες, τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις. Αλλά αυτό που έκανε περισσότερο αίσθηση, ήταν τα όσα είπε για τι ντύσιμο των γυναικών που βλέπει να περνούν έξω από την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Το χαρακτήρισε ντροπή, λέγοντας χαρακτηριστικά, «όλα εις δημοσίαν έκθεσιν».

«Δόξα των Χριστιανών δεν είναι πως θα ζήσουμε ανετότερα» ανέφερε απο τον Ι.Ναό Αγίας Μαρίνας Τούμπας Θεσ/νίκης.

Επίσης είπε πως είμαστε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση από πλευράς εθνικής σε τέτοιο βαθμό που οι εχθροί μας χαίρονται! «Όσο οι τράπεζες είναι κλειστές κλειστά είναι και τα ενδεχόμενα να αναγνωριστεί η Ελλάδα ως ικανή» σχολίασε. «Οι Έλληνες να αγαπήσουμε τους Έλληνες κι αυτοί που έχουν την εξουσία να αγαπήσουν αυτούς που τους έδωσαν την εξουσία» κατέληξε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.

Ακούστε τον Μητροπολίτη στο κήρυγμά του από το 02:33:00 και μετά. (Αν ψάχνετε μόνο τα όσα είπε για το ντύσιμο των γυναικών… 02:42:00 και μετά)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved