Δεν με πιστεύεις ε; Κι όμως υπάρχει τρόπος να καθαρίσεις το αυγό σου μέσα σ’ ένα ποτήρι νερό! Αν και εσύ είσαι από αυτούς που δε μπορείς ποτέ να καθαρίσεις σωστά το βραστό αβγουλάκι σου, αν και εσύ πάλευες με τις ώρες να το ξεφλουδίσεις ενώ το κάψιμο στα δάχτυλά σου γίνεται ανυπόφορο, ένας «καμένος» χρήστης του Youtube και ιδιαίτερα εφευρετικός μας δείχνει πώς να καθαρίσεις το αυγό σου σε χρόνο ρεκόρ με ένα ποτήρι νερό!

Ο Micah έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες, καθώς το βίντεο του, στο οποίο ξεφλουδίζει το αβγό χωρίς να χρησιμοποιεί τα δάχτυλά του, κάνει τον γύρο του διαδικτύου μαζεύοντας πάνω από 14 εκατομμύρια θεάσεις!

Αλήθεια ή ψέματα, μοντάζ ή όχι στο βίντεο φαίνεται να τοποθετεί το αυγό σε ένα ποτήρι, να το γεμίζει με νερό, ύστερα το χτυπάει σαν να φτιάχνει το αγαπημένο του κοκτέιλ λίγο πριν φορέσει το γυαλί ηλίου και «αράξει» στην ξαπλώστρα του και ως δια μαγείας το αβγό καθαρίζεται!

Ρίξε μια ματιά στο βίντεο και θα καταλάβεις! Αν και εσύ είσαι περίεργος να διαπιστώσεις αν όντως είναι αλήθεια ή οφθαλμαπάτη, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!