Το καλύτερο δώρο απ’ όλα τα ακριβά και πρωτότυπα δώρα, είναι η εκδήλωση αγάπης! Αυτό το γνωρίζουν πολλοί καλά οι τρεις νέοι πρωταγωνιστές του παρακάτω video, οι οποίοι με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, εκπλήσσουν τους πατεράδες τους με μηνύματα αγάπης και εκτίμησης.

Μερικές φορές ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο: Τις μητέρες, τους πατέρες, τα αδέλφια, τους φίλους μας.

Στο παρακάτω video, η εταιρεία Jubilee Media ζήτησε από τρεις νεαρούς πατέρες να στείλουν ένα ξεχωριστό μήνυμα έκπληξης στους πατεράδες τους on camera!

“Αυτήν την ημέρα του Πατέρα, θέλουμε να αναγνωρίσουμε τόσο την ομορφιά όσο και τη δυσκολία του να είσαι πατέρας”, γράφει η Jubilee Media στο video.

Αρχικά, οι μεγαλύτεροι πατεράδες κλήθηκαν να μιλήσουν για την εμπειρία τους μεγαλώνοντας τους γιους τους.

Οι γιοι τους καλούνται στη συνέχεια να μιλήσουν on camera για την εμπειρία τους σαν νέοι μπαμπάδες και ορισμένοι αναφέρονται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Όσο μιλούν, αναγνωρίζουν πόσο σκληρά δούλευαν οι δικοί τους πατέρες για να τους δείξουν την αγάπη και τη φροντίδα τους και εκφράζουν την εκτίμησή τους για όλα όσα έκαναν γι’ αυτούς.

Μέχρι το τέλος του video, βλέπουμε τους παλιούς πατεράδες με δάκρυα στα μάτια ν’ ακούν τα λόγια των γιων τους. Όμως, μια τελευταία έκπληξη τους περιμένει όταν οι γιοι εμφανίζονται από ένα άλλο δωμάτιο για να αγκαλιάσουν τους πατέρες τους!

https://www.youtube.com/watch?v=R5FoWIGRjmA