Κανένα προϊόν που έκανε το προμόσιόν του σε μπανιέρα δεν είχε την έκβαση που περίμεναν οι ιθύνοντες, πλην ίσως το 501 της Λιβάης. Το Mega, στο Just the 2 of Us, αποφάσισε να είναι τολμηρό. Έβαλε τη Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει μπάνιο, όπως παλαιότερα το Ρεξόνα είχε βάλει τον Νίκο Αναστόπουλο (δες) να κάνει πάρτι με τον αφρό στο δάσος της Βουλόνης που κοσμεί το στήθος κάθε σωστού άντρα.

Το «Just the 2 of us» ξεκίνησε, λοιπόν, παράτολμα.

Η Ζέτα…

Η Ζέτα βγήκε από τη μπανιέρα, φόρεσε το μαύρο σκαληνό τρίγωνο φόρεμά της και, κοίτα έκπληξη, έκοψε τα πλούσια εκστέσιον της, παρουσιάζοντάς μας τη νέα κουπ μαλλιών που φέρει τον κωδικό «Λιζέτα Νικολάου» . Εντάξει, η σύγκριση με τη Δούκισσα Νομικού επιτεύχθηκε. Γενικώς. Τώρα, αν πρέπει να δικαιολογήσεις τη γενικότερη παρουσία της, χωρίς να τα ρίξεις στο τρακ της πρεμιέρας, είναι βέβαιο ότι το Mega φωνάζει εξορκιστή για τους ανθρώπους που παίρνει από τον ΑΝΤ1 και τους βάζει να πουν τρεις φορές «Απεταξάμην λάμψη». Μετά, τους βάζει να ασπαστούν την αίρεση «Mega Γεγονότα», ούτως ειπείν «μιλάω σαν να διαβάζω δελτίο Τύπου της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Άνω Πετραλώνων». Τουλάχιστον.

…και τ’ άλλα παιδιά.

Μια γενική εκτίμηση είναι ότι οι κριτές είχαν πάθει «Γεράσιμο Γενατά» στο περσινό Your Face Sounds Familiar. Γελούσαν μόνοι τους με ό,τι και να έλεγαν, όπως ο χαβαλές της παρέας που λέει ανέκδοτα με έναν Γάλλο, έναν Άγγλο και έναν Έλληνα που τους πιάνει μια αφρικάνικη φυλή, περιμένοντας από το παρεάκι να κατουρηθεί απ’τα γέλια.

Ακόμα και ο Γιώργος Θεοφάνους –κρατώντας, βέβαια, τις δηλητηριώδεις (αλλά δίκαιες) ατάκες του, χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά «Ταμπάκη» τη Ράνια Θρασκιά– σαχλαμάρισε αρκετές φορές χωρίς λόγο.

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης δικαιολογείται. Πρώτη φορά ο άνθρωπος βρίσκεται μπροστά από την κάμερα, λογικό να αγωνιά να κάνει το γκελ του ανυπέρβλητου Μιχάλη Σταβέντο στο αντίπαλο κανάλι. Άλλο αν δεν…

Κι ερχόμαστε στη Ρούλα. Πέρα από το ότι ορκιζόταν με το χέρι στο κουτί του ξανθού σαντρέ της Κόλεστον ότι ΔΕΝ θα είναι κριτής, το ερώτημα είναι απλό και μονολεκτικό: Γιατί; Γιατί η παραγωγή εκτός από μικρόφωνο της έβαλε και γαργαλιέρα; Γιατί γελούσε με όλα, σαν να της καθάριζαν αβγά; Γιατί άρχισε τις δολοπλοκίες με το καλησπέρα σας, απειλώντας ότι θα φύγει; Γιατί δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι; Γιατί έχει μείνει στα ‘90s και, μάλιστα, στις ατυχείς στιγμές των ‘90s; Γιατί δεν θέλει να τη θυμόμαστε ως μύθο; Ποιος θα αναλάβει να της εξηγήσει ότι είναι κοντά στο «σύνδρομο Δήμητρα Λιάνη»; Διότι, και η χήρα αν είχε εξαφανιστεί, αυτή τη στιγμή θα ήταν θρύλος κι όχι καρικατούρα βιντεοταινίας των ‘80s…

Ευτυχής στιγμή, η παρουσία του Ουγγαρέζου, ο οποίος μέσα από το «Δημήτρη μου, πόσο μπλε ξοδεύεις για να σε βλέπουμε» κοστούμι του, στάθηκε με εξυπνάδα και αξιοπρέπεια στα παρασκήνια.

Οι διαγωνιζόμενοι είναι μια άλλη ιστορία. Εδώ θα ’μαστε…