Τον γύρο του κόσμο έχει κάνει ο τρόπος που μίλησαν onair στην παρουσιάστρια της Λιβανέζικης τηλεόρασης Ρίμα Καράκι την ώρα της εκπομπή της.

Ο ισλαμιστής, Χάνι Αλ Σέμπα που βρίσκονταν στο Λονδίνο και συνομιλούσε με την Ρίμα Καράκι της είπε να σκάσει γιατί είναι γυναίκα την ώρα που αυτή προσπαθούσε να του μιλήσει. Βέβαια, αυτό που επίσης προξένησε σχόλια ήταν ο τρόπος που χειρίστηκε η γνωστή παρουσιάστρια τον αγενή συνομιλητή της.

Αυτή του έκλεισε το μικρόφωνο και ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι η συνέντευξη έχει τελειώσει.

Τι ακριβώς, όμως, συνέβη;

Η Λιβανέζα παρουσιάστρια Ρίμα Καράκι ζητούσε από τον συνομιλητή της να της απαντήσει συγκεκριμένα στην ερωτήσεις που έκανε και αυτός αντί να της ζητήσει με ευγένεια να σταματήσει να τον διακόπτει αποφάσισε να συμπεριφερθεί διαφορετικά και να της φωνάξει ότι είναι γυναίκα και να σκάσει.

Η έμπειρη παρουσιάστρια, όμως, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να πει στους τηλεθεατές που την παρακολουθούσαν και έγιναν μάρτυρες του γεγονότος ότι η συνέντευξη τελείωσε και η συζήτηση σταμάτησε λόγω έλλειψης αμοιβαίου σεβασμού.

Το συγκεκριμένο video που παρουσιάζει το συμβάν που διαδραματίστηκε μεταξύ της παρουσιάστριας Ρίμα Καράκι και του Χάνι Αλ Σέμπα, αναρτήθηκε στο youtube στις 4 Μαρτίου και έχει ήδη έχει ξεπεράσει τα 2.235.000 views. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι έχει κλειδωμένα σχόλια.

 

http://youtu.be/bOlpK6Yj5a4