Αυτό το κατάξανθο αγόρι έχει κλέψει το μυαλό πολλών κοριτσιών όλων των ηλικιών! Σήμερα είναι πατέρας τριών παιδιών και στα ράφια του υπάρχουν ένα Όσκαρ και μία Χρυσή Σφαίρα. Μπορείς να τον αναγνωρίσεις;

Ας το πάρει το ποτάμι λοιπόν….Ο Ben Affleck- πλήρες όνομα Benjamin Géza Affleck-Boldt γεννήθηκε το 1972 και είναι Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και συγγραφέας και φυσικά είναι το πανέμορφο αγόρι της φωτογραφίας!

Το 1998 κέρδισε μαζί με τον Ματ Ντέιμον -με τον οποίο ίδρυσε δυο χρόνια αργότερα την εταιρία παραγωγής LivePlanet- το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου και τη Χρυσή σφαίρα για το καλύτερο σενάριο για την ταινία Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ -Good Will Hunting.

Τον έχουμε δει σε διάφορες ταινίες- μερικές από τις οποίες είναι: Armageddon, Shakespeare in Love, Pearl Harbor, The Town (την οποία και σκηνοθέτησε), Smokin’ Aces και Gone Girl.

Το 2007 σκηνοθέτησε την ταινία Gone Baby Gone στην οποία πρωταγωνίστησε ο αδερφός του Casey Affleck και το 2012 την ταινία Επιχείρηση: Argo.

Στα προσωπικά του, τον έχουμε δει να είναι ζευγάρι με την Gwyneth Paltrow και την Jennifer Lopez, ενώ τελικά ο Affleck παντρεύτηκε την Jennifer Garner το 2005 με την οποία απέκτησε και 3 παιδιά!

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες του ώστε να διαλέξεις εσύ ποια σου αρέσει περισσότερο!