Στο Tokyo Fashion Week οι εμφανίσεις είναι μοναδικές. Μία και μία. Λαμπερές (πολύ παγέτα), με φαντασία (θα δεις παρακάτω τι εννοώ) και πάνω από όλα in fashion.

Εμείς μαζέψαμε τις πιο κουφές εμφανίσεις από το Tokyo Fashion Week και φυσικά τις …σχολιάσαμε!

TAKEO KIKUCHI

Θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως μία κακή και άκρως αποτυχημένη προσπάθεια για μία εμφάνιση που θυμίζει Aladdin σε μίξη με Michael Jackson. Δυστυχώς δεν είναι αυτό.

KIDILL

Quiz time! Συναντάς νέο αγόρι, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς;

  1. Τα μάτια του
  2. Τα παπούτσια του
  3. Το ρολόι του
  4. Το baseball cap με τα 3D κεράσια τα οποία κουνιούνται σε κάθε βήμα

BEAUTIFUL PEOPLE

Ποιος χρειάζεται τσιμπιδάκι πλέον; Άσε τα φρυδάκια σου ανακατωμένα!

TAKEO KIKUCHI

Το backpack είναι της μόδας άλλωστε…! Πηγή έμπνευσης ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιάνης Βαρουφάκης. Φήμες θέλουν κάθε τσεπάκι να κρύβει και αυτόγραφο από τους δύο άνδρες.

UJOH

Η κομμώτρια πλέον περιμένει στην ουρά του ΟΑΕΔ…

TENBO

«Ελενίτσα δεν μπορείς να παίξεις με το μικρό πρόβατο από την φάτνη, τα χρειάζομαι για τα μαλλιά μου!»

MOTOHIRO TANJI

Μετά από αυτή τη μοναδική εμφάνιση αυξήθηκαν οι πωλήσεις της Blanco και έπεσαν κατακόρυφα στα κομμωτήρια. Hair colorists από όλο τον κόσμο διαδηλώνουν σιωπηρά στις κεντρικές πλατείες και καίνε τα οξυζενέ τους!

HIROKO KOSHINO

Chubaka εσύ είσαι; Chubaka δεν σε παίζουν τα παιδιά από το star wars;

YUMA KOSHINO

Η WWF έπειτα από επίσημη ανακοίνωση της πρόκειται να προβεί σε ανακρίσεις ώστε να δει το φως της δημοσιότητας ο βάναυσος τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε το άμοιρο γατάκι ώστε να στολίσει το λαιμό και τα αυτιά του μοντέλου. Φήμες θέλουν το τελικό αποτέλεσμα της κόμμωσης να επήλθε έπειτα από σκληρή μάχη με την γάτα.

HIROKO KOSHINO

Εδώ βλέπουμε τον χαμένο αδερφό του Chubaka μία Κυριακή πρωί!

DRESSCAMP

Έστω ότι θα παραλήψεις από την εικόνα την βαμβακερή ολόσωμη φόρμα με τους γκριζωπούς λεκέδες που δεν ξέρουμε αν μας παραπέμπει σε αγελάδα ή την γενέθλια εμφάνιση της Συνατσάκη (αν δεν την έχεις δει googlαρε την). Έστω ότι δεν το βλέπεις, το καπέλο που το έκλεψε από την Έλενα Ναθαναήλ πως θa το βγάλεις από τους βραδινούς εφιάλτες σου;

H.NAOTO

Αυτές οι 50 αποχρώσεις του γκρι έχουν καταστρέψει πολύ κόσμο. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για να προστατευτείς από τα δακρυγόνα στις πορείες στο κέντρο της Αθήνας.