Φωτογραφίες με τη Μόνικα Μπελούτσι ολόγυμνη στη πισίνα έχουν κατακλύσει το internet αλλά δεν αποτελούν παπαρατσικές λήψεις αλλά μία ιδιαίτερη φωτογράφηση της 50χρονης καλλονής για το περιοδικό  Paris Match.

Μπορεί να είναι 51 ετών (νεοτάτη δηλαδή όπως λέμε εμείς στο iPop.gr) αλλά αυτό δεν κράτησε την (θεάρα) Μόνικα Μπελούτσι από το να βγάλει όλα της τα ρούχα και να βουτήξει στην πισίνα για να ποζάρει μπροστά στον φακό του Fred Meylan για το περιοδικό Paris Match.

Το τεύχος του περιοδικού Paris Match που θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2016.

«Η εικόνα μου ζει τη ζωή της, εγώ τη δική μου. Σαν ηθοποιός έχω μια δημόσια εικόνα. Σαν γυναίκα, έχω ανάγκη να κρατάω τον μυστικό μου κήπο για να να προστατεύομαι και για να προστατεύω τα παιδιά μου. Βλέπετε αυτή την κούκλα με ένα χρυσό φόρεμα και μάσκα νεκρού που βρίσκεται στο τζάκι μου; Την αγόρασα στο Μεξικό, όταν κάναμε το trailer της ταινίας James Bond. Για τους μεξικανούς, αυτή η κούκλα συμβολίζει την μεγαλύτερη γιορτή τους, τη γιορτή των Νεκρών, με την οποία ξεκινάει, εξάλλου, και η ταινία Spectre. Είναι το τέλος και η νέα αρχή. Ακριβώς όπως νιώθω κι εγώ αυτή τη στιγμή…» διαβάζουμε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό,  Paris Match.

monica-bellucci

 

https://www.instagram.com/p/BKC_WMLBBvH/?taken-by=monicabellucciofficiel