Τα σαδομαζοχιστικά είναι της μόδας και πλέον δεν αποτελούν ταμπού. Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα των 50 αποχρώσεων του γκρι, και μετά από ένα πάρτι με όλους τους έλληνες επώνυμους να κυκλοφορούν με μαστίγια, η μέση νοικοκυρά ζητάει από τον Σάκη, Λάκη, Μάκη να την δέσει και να την χτυπήσει όπως κανείς άλλος… φυσικά από αυτή τη μόδα δεν θα μπορούσε να λείπει και η προκλητική Miley Cyrus.

Η Miley Cyrus, είναι μια από τις γυναίκες που τους αρέσει να προκαλούν. Έτσι και αυτή την φορά κάλυψε μόνο τα επίμαχα σημεία της με μαύρη ταινία, μουτζούρωσε τα μάτια της με μαύρη μπογιά και ξεκίνησε να χορεύει σε προκλητικούς ρυθμούς.

Σημείωση!

Το συγκεκριμένο video της Miley Cyrus που όποιος το έχει δει το έχει χαρακτηρίσει ως ένα από τα πιο σαδομαζοχιστικό video που έχουν κυκλοφορήσει, θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Πορνό της Νέας Υόρκης που θα τα εγκαίνια του θα γίνουν στις 27 Φεβρουαρίου, στο Μπρούκλιν.

Η Miley Cyrus, δεν διστάζει να εμφανιστεί ακόμα και τελείως γυμνή και να παίξει κοιτώντας την κάμερα με το μαστίγιο της, κάνοντας πρόστυχες κινήσεις με την γλώσσα της. Μας δείχνει όλα τα σημεία του σώματός της και λικνίζεται με αισθησιασμό στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Το συγκεκριμένο video που φέρει τον τίτλο «Tongue tied», έχει κυκλοφορήσει από τον προηγούμενο Μάιο και έχει επίσης προβληθεί και κατά την διάρκεια των συναυλιών που έκανε το καλοκαίρι η Miley Cyrus.

 

Δες και εσύ αυτό το σαδομαζοχιστικό video της Miley Cyrus που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και περιμένουμε και τα δικά σου:

http://youtu.be/P2JWSu5qBAI