Είσαι cat person ή dog person; Ότι και να είσαι το παρακάτω βίντεο θα σου αποδείξει πως κατά βάθος γουστάρεις τις γάτες. Αναρωτιέσαι γιατί; Δεν το video…

Άλματα, ποιος superman, ποιος spiderman, ποιος arrow μου λες, οι γάτες είναι οι πρώτες που δίδαξαν τι θα πει άλμα, τι θα πει parkour, σου έδειξαν πως όλα είναι δυνατά αρκεί να το θέλεις. Βεβαίως στη πορεία θρηνήσαμε πολλά σπασμένα βάζα και ποτήρια, αλλά το άλμα έγινε…!

gata-ipopgr

0:44 το δευτερόλεπτο που με έκανε να θέλω να πάρω γάτα. Την ψάχνεις σ όλο το σπίτι, δεν την βρίσκεις πουθενά –δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να την φωνάξεις θα σε γράψει ούτως ή άλλως- και τελικά την βρίσκεις μέσα στη βαλίτσα να σου κάνει γλύκες και παιχνιδάκια!

gataki-ipopgr

1:28 σε κάνει να αναρωτιέσαι «άντε και θα ανέβεις εκεί, τι θα κάνεις;» και όμως εκείνη θα παλέψει να σκαρφαλώσει και βεβαίως και θα τα καταφέρει και φυσικά στο τέλος και εκείνη θα αναρωτηθεί γιατί το έκανε αυτό, αλλά μέσα της βαθιά θα νιώθει μία υπερηφάνεια γιατί τα κατάφερε!

gata-patousakia-ipopgr

Είναι τυχαίο ότι η πιο «ναζιάρα» σούπερ ήρωας ήταν η Catwoman; Δες τσαλίμια, δες βλέμμα, δες κούνημα ουράς…. Μην σχολιάσουμε τα πατουσάκια με τα οποία σε «ζυμώνει» ενώ σου νιαουρίζει για λίγη προσοχή!

Και φυσικά η γάτα, σαν ένα καλό αλλοπρόσαλλο θηλυκό μπορεί για από εκεί που κάνει γλυκές να γυρίσει και να σε γρατζουνίσει, ή απλά να σηκωθεί να φύγει ή ακόμα καλύτερα να σε κοιτάξει με απειλητικό βλέμμα και να φύγει…

Για όλα αυτά όμως εσύ γουστάρεις τις γάτες!