Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται από χθες ο John Lennon, μετά την επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη να τραγουδήσει το “Can’t buy me love” μπροστά στις κάμερες.

Παρά την ομολογουμένως επιτυχημένη διασκευή του μεγάλου καλλιτέχνη που ακούει στο όνομα “Γιάνης”, ο Lennon είναι έξω φρενών με τον Γιάνη Βαρουφάκη κυρίως για έναν λόγο: έχει αποκηρύξει εδώ και χρόνια την περίοδο των Beatles πριν το “Revolver”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πολύ αξιόπιστες πηγές (για τον Παράδεισο μιλάμε, δεν λέει κανείς τους ψέματα εκεί, helloooooo) o Lennon έχει βαρεθεί να τον κοροϊδεύουν γι’αυτήν τους την ανάλαφρη περίοδο. Άλλωστε, πρόσφατα ήρθε στα χέρια με τον Jimi Hendrix όταν αυτός περνώντας από δίπλα του, μουρμούρισε “she loves you, yeah yeah yeah” χαζογελώντας και κάνοντας ότι σολάρει άγρια.

“Έλεος. Δεν μπορούσε να πει το “Come Together”; Ή το “Two of us”; Αυτά δεν μιλάνε για αγάπη; Για τί πράγμα μιλάνε; Άσε που αυτά τα τραγουδάω εγώ, και όχι ο βαψομαλλιάς ο McCartney, o αιώνιος νούμερο 2, ο Παναγιώτης Γιαννάκης των Beatles να πούμε”.

Αμέσως μετά από αυτές τις δηλώσεις του, ο Lennon άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του, με τον Hendrix να τον πειράζει για άλλη μία φορά, τραγουδώντας “Help! I need somebody! Help! Not just anybody”, κάνοντας ότι παίζει κιθάρα με τα δόντια του αυτήν την φορά.

Δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη αντίδραση από την μεριά του Γιάνη Βαρουφάκη, αν και άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά λένε ότι αποκλείεται να ήθελε εσκεμμένα να νευριάσει τον John Lennon. “Ο Γιάνης είναι μεγάλος θαυμαστής του Lennon και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να του δημιουργήσει προβλήματα”, δήλωσε φίλος του υπουργού των Οικονομικών. “Ωστόσο, λατρεύει όλες τις περιόδους των Beatles και ήθελε να περάσει αυτό το μήνυμα προς τα έξω, πέρα απ’το να διδάξει για άλλη μια φορά μπαλίτσα τους ξένους ρεπόρτερ”.