Η άνοδος της στάθμης της θάλασσας έχει μετατρέψει το Λονδίνο σε Βενετία. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είναι περιτριγυρισμένο από παραγκουπόλεις που στεγάζουν πρόσφυγες λόγω των κλιματικών αλλαγών και αυτό είναι μόνο μερικές από τις αλλαγές που θα μπορούσαν αν γίνουν.

Σε μια σειρά που ονομάζεται Postcards from the Future, U.K. οι καλλιτέχνες Robert Graves και Didier Madoc-Jones παρουσιάζουν πως φαντάζονται το μέλλον στο Λονδίνο, μετατρέποντας γνωστά σημεία της πόλης έχοντας σαν βάση διάφορες επιστημονικές προβλέψεις.

«Είχαμε ακούσει πολλά για τις πιθανές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, αλλά ό, τι ακούγαμε ήταν μόνο λόγια, ή βλέπαμε δύο-διαστάσεων γραφικά σε περιοδικά» λέει ο Madoc-Jones και συμπληρώνει «Οι μόνες εικόνες που παίρναμε ήταν εικόνες ή εκθέσεις από μέρη όπως το Μπαγκλαντές … το πρόβλημα είναι ότι όταν ζεις στο Λονδίνο και απλά ακούς προβλέψεις για το μέλλον ανθρώπων που υποφέρουν σε άλλα μέρη του κόσμου, μπορεί εύκολα να ξεχάσεις αυτά τα πράγματα και να μην αντιληφθείς πως μπορεί να επηρεάσουν και εσένα!»

Σε μια σκηνή, η άνοδος της στάθμης της θάλασσας έχει μετατρέψει το Λονδίνο σε Βενετία. Σε μία άλλη σκηνή τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ περιβάλλονται από παραγκουπόλεις όπου στεγάζονται  πρόσφυγες. Ενώ σε άλλες εικόνες φαίνεται ο Τάμεσης να έχει στερέψει και πολλά ακόμα ακραία φυσικά φαινόμενα να έχουν επηρεάσει τη ζωή της Βρετανικής πρωτεύουσας!