Μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή μας να δημοσιεύσουμε αυτό το τριήμερο το συγκεκριμένο θέμα, αφού λίγο πολύ όσο στενά και να είμαστε οικονομικά μιας μικρή εξόρμηση θα τη έχουμε κάνει, είτε σε κάποια κοντινή παραλία είτε σε κάποιο μακρινό προορισμό.

Σήμερα λοιπόν, είπαμε να κάνουμε μια «βόλτα» σε έναν επίγειο παράδεισο με λευκή άμμο, τιρκουάζ νερά  και τροπική βλάστηση που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

https://www.youtube.com/watch?v=jpRQ5sJfLhg

Ο λόγος, για να μην μακρηγορούμε γίνεται για τις μαγευτικές Μαλδίβες και πιο συγκεκριμένα για ένα τρομερό θέρετρο, τοπία του οπίου έχουν βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Στο συγκεκριμένο θέρετρο που βρίσκεται στην κυριολεξία επάνω στη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε εκτός από το εξαιρετικό τοπίο και τη μαγική φυσική ομορφιά, κάθε είδους άνεση ή είδος πολυτελείας που μπορεί να σας έρθει στο μυαλό.

Και επειδή φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία από εμάς δεν έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε το συγκεκριμένο θέρετρο, αφήνουμε τα βίντεο να ταξιδέψουν τη φαντασία μας σε αυτό το ονειρικό σκηνικό.

Φυσικά για να σας προλάβω, η πανέμορφη χώρα μας δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με αυτούς τους προορισμούς, όμως όπως και να έχει ένα μακρινό μέρος καλύπτεται και από ένα πέπλο μυστηρίου που μπορεί να το κάνει και πιο ελκυστικό.