Η σχέση εξ αποστάσεως είναι δύσκολη. Όχι μόνο σου λείπει η κοινή ζωή σου με τον σύντροφό σου και όσα μοιραζόσασταν σε επίπεδο συναισθημάτων και επικοινωνίας, αλλά και η ερωτική σας ζωή δέχεται σοβαρές πιέσεις.

Για τέτοιου είδους ζευγάρια που θέλουν να συντηρήσουν τον ερωτισμό μεταξύ τους, υπάρχει η ιδανική λύση, που παράλληλα αφορά όσους βαριούνται τα συμβατικά ερωτικά βοηθήματα.

Ο δονητής We-Vibe 4+ ελέγχεται μέσω ενός app. Μπορεί να μην είναι ο πρώτος με τη συγκεκριμένη λειτουργία, αλλά είναι από τους πιο καλοσχεδιασμένους και «αποτελεσματικούς», σύμφωνα με τις μαρτυρίες γυναικών.

Το ερωτικό βοήθημα είναι φτιαγμένο από σιλικόνη ώστε να έρχεται σε επαφή με την κλειτορίδα και το σημείο στον κόλπο που είναι γνωστό ως σημείο G. Μπορεί να ελεγχθεί με τηλεκοντρόλ εξ αποστάσεως και φορτίζεται με USB.

Φυσικά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όταν εσύ και ο σύντροφός σου είστε χωριστά. Το app σου στέλνει ένα προσωπικό λινκ και είσαι έτοιμος να το χρησιμοποιήσεις. Δεν θέλουμε να διανοηθούμε το ενδεχόμενο να πάει σε άλλον παραλήπτη…

Διαλέγεις μεταξύ 10 διαφορετικών λειτουργιών και δημιουργείς playlists με δονήσεις της προτίμησής σου, αναλόγως με τη διάρκεια και την ένταση που θα ορίσεις.

Για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να κατεβάσεις το δωρεάν app από το App store ή το Google play και να το συνδέσεις μέσω Bluetooth. Δες πληροφορίες στο site. Κοστίζει 179 δολάρια, οπότε δεν το λες και τσάμπα.