Πριν από λίγες ημέρες έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας χριστουγεννιάτικης διαφήμισης του John Lewis. Πού να φανταζόταν κανείς ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση θα έδινε έμπνευση για ένα απ’ τα πιο πετυχημένα βίντεο- παρωδία που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ!

Στο βίντεο βλέπουμε τον Μπαράκ Ομπάμα να στήνει ένα τραμπολίνο για την «κόρη» του Χίλαρι. Όλα κυλάνε ομαλά και η Χίλαρι ξυπνάει πρωί πρωί για να παίξει επιτέλους με το τραμπολίνο που τόσο περίμενε και έδωσε μεγάλη μάχη για να το κατακτήσει.

Την στιγμή, όμως, που πάει να πηδήξει πάνω του, ο Ντόναλντ Τραμπ στο ρόλο του boxer απ’ την πρωτότυπη διαφήμιση, πηδάει στο τραμπολίνο και κλέβει τη χαρά απ’ την Χίλαρι!

Το αποτέλεσμα; Μπαράκ και Μισέλ να έχουν μείνει με απορία-απογοήτευση να κοιτάνε τη σκηνή, με τον Τραμπ να απολαμβάνει το παιχνίδι του ενώ η Κλίντον έχοντας το το βλέμμα «μου έφαγαν το μπιφτέκι», κρατιέται για να μην κλάψει φωνάζοντας ότι το τραμπολίνο της αξίζει… Σκηνή που μας θύμισε αρκετά την συνέντευξη Τύπου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η πετυχημένη παρωδία της πρωτότυπης διαφήμισης με μήνυμα «δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις», περιγράφει ίσως με τον καλύτερο τρόπο την πίκρα που έμεινε στα χείλη των Δημοκρατικών μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Δες την πρωτότυπη διαφήμιση του John Lewis.

https://www.youtube.com/watch?v=sr6lr_VRsEo